Cu ocazia targului imobiliar Project Expo, desfasurat  in weekendul precedent, a avut loc si relansarea site-ului de prezentare al ansamblului rezidential Metropolitan Residence,  http://www.metropolitanresidence.ro a fost imbunatatit si relansat,  folosind tehnologia RUN.ro. Astfel, clienții pot găsi cu ușurință cele mai potrivite locuințe pentru ei, din toate cele cinci ansambluri prezentate de companie, avand posibilitatea sa urmareasca si stadiul vanzarilor in cele 5 ansambluri, dar si stadiul de executie al acestora.

Metropolitan Residence este unul dintre cele mai căutate proiecte ale momentului. Calitatea construcției și prețurile accesibile, mai ales pentru clienții cu bugete reduse sau cei care vor să apeleze la creditul Prima Casă, au convins sute de clienți să se mute în acest complex.

Ansamblul Metropolitan Residence 2 este amplasat la doar 200 de metri de granita dintre Popesti Leordeni si Bucuresti, cu un acces facil la mijloacele de transport (tramvai , metrou, autobuz) , iar pentru cei cu masini personale, cu un acces facil la Sos. Oltenitei, Sos.Berceni, Calea Vitan.
In acest an, dezvoltatorul urmeaa sa lanseze un nou proiect in Berceni, ce va cuprinde 9 blocuri, precum si un proiect de vile in Popesti Leordeni

12 March 2012