TIMONEdiţia de primăvară a tIMOn – Târgul Imobiliar Naţional debutează miercuri, 20 februarie, la World Trade Center Bucureşti. Evenimentul va reuni, prin 3 expoziţii distincte, o ofertă imobiliară complexă: 100 de companii imobiliare (developeri şi agenţii imobiliare) care vor expune peste 150 de proiecte rezidenţiale în cadrul cărora se vor regăsi peste 25.000 de apartamente, peste 1.500 de vile, peste 1.500 de locuinţe de vacanţă şi peste 500 de locuinţe în străinătate.

Expoziţia din februarie, care se va desfăşura în perioada 20-24 februarie, reprezintă prima etapă a procesului de achiziţie a unei locuinţe. Peste 35 de companii din domeniul imobiliar, dar şi din cel financiar-bancar, vor prezenta publicului o ofertă adresată tuturor segmentelor de public interesate de o achiziţie imobiliară.

Doritorii de locuinţe ieftine, investitorii, clienţii de locuinţe exclusiviste, intersaţii de achiziţii imobiliare în străinătate sau cumpărătorii de locuinţe de vacanţă vor putea analiza şi alege din prima etapă a ofertei imobiliare prezente la tIMOn: 60 de proiecte rezidenţiale, 8420 de apartamente, 1240 de vile, 360 de locuinţe de vacanţă, 250 de apartamente în Bulgaria şi 150 în Egipt.

Sursa

18 February 2008