Începând din 3 decembrie, clienții Plaza România au la dispoziție un nou magazin de fashion și beauty, prin inaugurarea department store-ului britanic Debenhams.

38841-debenhams_plaza_romania.jpgCentrul comercial Plaza România continuă strategia de renovare și modernizare prin inaugurarea, pe 3 decembrie 2015, a unui nou magazin al renumitului brand Debenhams. Noul department store este situat la parter și este cel de-al doilea magazin al retailerului britanic în România. Cu ocazia deschiderii, Debenhams Plaza România a pregătit  numeroase surprize: cadouri pentru primii 100 de clienți, ședințe gratuite de machiaj cu produse Lancôme și un concurs tip Treasure Hunt.

„Suntem încântați să ne întâmpinăm clienții cu unul dintre cele mai apreciate branduri de fashion și beauty din lume. Deschiderea Debenhams în Plaza România constituie un moment de consolidare a poziției mall-ului ca o importantă destinație de shopping din București. Este, totodată, un moment semnificativ al procesului de renovare și modernizare prin care ne-am propus să reinventăm Plaza România”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup. 

Noul magazin din Plaza România, dedicat celor pasionați de shopping, le oferă clienților cele mai noi linii vestimentare și articole de înfrumusețare pentru întreaga familie. Au la dispoziție aproximativ 43.000 de piese vestimentare pentru femei, bărbați, copii, articole de lenjerie și accesorii, colecțiile fiind semnate de designeri internaționali precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau John Rocha.

De asemenea, Debenhams reunește circa 100 de branduri de parfumerie, machiaj și îngrijire a pielii. Produsele de beauty sunt amplasate într-un spațiu de 190 mp și aparțin unor case consacrate precum: Dior, Lancôme, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estée Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne și L’Oréal.

Debenhams este prezent în 27 de țări, cu 240 de unități. Conform Infinity Group, partenerul francizorului britanic Debenhams, inaugurarea magazinului din Plaza România susține planurile companiei de a-și dubla afacerile în franciză la nivel mondial, ca număr de unități și țări.

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

 

4 December 2015