P3 câștigă premiul “Industrial Development of the Year” la gala EuropaProperty SEE Real Estate Awards 2016

Publicat: | Numar afişări: 1680

P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari investitori specializați, dezvoltatori și manageri de proprietăți pan-europene de logistică, a câștigat premiul “Industrial Development of the Year” la premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala & Forum 2016, pentru proiectul dezvoltat în parcul P3 Bucharest pentru Carrefour România, al doilea cel mai mare retailer din lume.

SEE Awards 2016  - P3 Point Park - Andrei JercaCea de-a 11-cea ediție anuală a EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala pentru 2016 s-a desfășurat în București. Evenimentul a reunit cei mai activi manageri din companii internaționale, dezvoltatori, bancheri, investitori, avocați și profesioniști CRE care operează în regiunea de sud-est a Europei.

La gală au participat peste 250 de profesioniști din industrie, reprezentanți ai marilor companii din domeniul de real estate, investitori și din industria construcțiilor.

"Suntem onorați să primim acest premiu, "Industrial Development of the Year”. Reprezintă recunoașterea internațională a eforturilor echipei puternice a P3 pentru dezvoltarea unui hub logistic important în apropierea Bucureștiului și capacitatea de a oferi clădiri de înaltă calitate, construite conform nevoilor clienților", a declarat Blake Horsley, Country Head pentru P3 România.

Parteneriatul semnat cu Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri europeni, constituie unul dintre cele mai importante parteneriate logistice încheiate în 2015 pe piața industrială din România. Două clădiri noi se află în construcție în P3 Bucharest, ca parte a acordului care prevede stabilirea unui hub logistic de 81.000 m² pentru Carrefour - un depozit de 28.000 m² și un altul frigorific de 19.100 m², din care 15.000 m² au fost închiriați de retailerul european.

În concordanță cu strategia puternică de dezvoltare a P3 în Europa, P3 România construiește în prezent aproximativ 90.000 m² în parcul P3 Bucharest și intenționează să se extindă în țară. Pe lângă cele două noi clădiri pentru Carrefour, un al treilea depozit de 42.800 m², este, de asemenea, în curs de construcție. Odată finalizate, cele trei clădiri noi vor mări portofoliul total de spații al P3 în România la circa 305.000 de m2. P3 Bucharest dispune de teren care permite dezvoltarea a încă 51.980 m² de spații suplimentare, cu unități începând de la 4.000 m² și până la 40.000 m².

Parcul P3 Bucharest este poziționat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, în partea de vest a orașului București. Are acces direct și rapid la autostrada A1 și se află în imediata apropiere a șoselei de centură a orașului, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale Bucureștiului, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2.

La începutul anului 2016, P3 a avut aproximativ 220.000 de m² de spații logistice în construcție, în patru țări din Europa, aproape dublul suprafeței dezvoltate în 2015, de 113.000 m². Anul trecut, portofoliul companiei a crescut pentru prima oară la peste 3 milioane de m².

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video