Cinci familii care au solicitari depuse la diferite banci pentru obtinerea unui credit prin programul "Prima Casa" au semnat deja precontracte pentru achizitionarea unor locuinte noi in ansamblul Pallady Residence din Titan si asteapta finalizarea tranzactiei.

Pallady Residence vinde si prin programul Prima CasaIn cadrul ansamblului se vand acum ultimele apartamente la preturi speciale: sase garsoniere, un apartament cu doua camere si 12 apartamente cu trei camere. Pallady Residence se bucura de un grad ridicat de locuire.

Cei care au achizitionat locuinte noi in cadrul ansamblului s-au mutat deja si au infiintat Asociatia de Proprietari. Planurile apartamentelor sunt disponibile pe website-ul proiectului imobiliar.

Ansamblul Pallady Residence a fost finalizat in luna martie 2009, este situat in apropierea Bulevardului Theodor Pallady, din Sectorul 3 al capitalei si cuprinde 134 de apartamente moderne, construite dupa cele mai exigente standarde de calitate.

Amplasat intr-o zona verde, linistita, la cateva minute de hypermarket-ul Auchan Titan si statia de metrou 1 Decembrie, Pallady Residence are numeroase facilitati printre care si parcare subterana.

24 July 2009