PINUM – Lider in Romania printre furnizorii de produse de lux pentru ansamblurile rezidentiale premium

Cifra de afaceri a celui mai mare producător local de uși, ferestre și parchet – compania Pinum – a depășit anul acesta 14,4 milioane de euro, o creștere de 30% față de anul trecut
Publicat: | Numar afişări: 616

francesco-min Pe o piață în care în ultimii ani volumul construcțiilor rezidențiale a tot crescut, compania Pinum a înregistrat o creștere semnificativă a comenzilor pentru livrarea către diverse ansambluri rezidențiale sau proiecte de birouri. Acest lucru se vede in majorarea cifrei de afaceri pe care compania o înregistrează anual. În 2019 compania anunță că cifra de afaceri a crescut cu 30% și a ajuns la 14,4 milioane de euro.

 „Noi fabricăm în România ușile și ferestrele, iar acest lucru contează mult pentru unii clienți. Avem produse de calitate și o gamă largă de unde se poate alege: uși de interior, de intrare, din lemn sau aluminiu. Producem si ferestre atat din aluminiu cat si din lemn. Daca ar fi sa rezum as spune ca avantajul nostru competitiv il reprezinta productia si calitatea produselor. Majoritatea competitorilor nostri isi importa produsele. Productia proprie are marele avantaj de a se putea alinia rapid la dorintele clientilor realizandu-se astfel o diversitate mare a produselor oferite.”

Compania Pinum este prezentă în România de aproape două decenii, iar an de an compania a inregistrat creșteri importante ale cifrei de afaceri. Ca un exemplu, în ultimii șase ani afacerile Pinum au crescut de peste trei ori. Dezvoltarea companiei a fost una graduala, economic sanatoasa inclusiv in sensul corelarii dezvoltarii productiei cu nevoia de resurse umane. Astfel, in prezent compania are 185 de angajați în România, față de 75 câți avea în anul 2013.

„Anul acesta, 65% din volumul total al vânzărilor a fost reprezentat de uși, restul fiind vânzări de tâmplărie pvc și parchet. Rezultat al dezvoltarii continue, fabrica Pinum reușește acum să producă un număr de 6000 de uși pe lună. Aproximativ 15% din producție este exportată către Italia.”

Ferestele și ușile Pinum „deschise” unora dintre cele mai importante proiecte rezidențiale din București Expansiunea afacerilor se datorează cererii în continuă creștere pentru uși de calitate, ferestre sau parchet pe care le folosesc dezvoltatorii in construcția de locuințe. „Se lucrează la foc continuu în construcții. Anul acesta în București se vor livra cu 40% mai multe locuințe decât în 2018, iar pentru anul viitor se anunță demararea unor proiecte noi gigant, cu mii de locuințe. De aici vine creșterea afacerilor companiei. Pentru zona de rezidențial ne putem lauda ca am reusit sa livram si calitate si cantitate. Si aici revin la avantajul unei game dezvoltate de produse. Ne-am integrat cu succes produsele in proiecte de foarte mari dimensiuni unde necesarul cantitativ si calitativ este impresionant.

In acelasi timp, am inregistrat o crestere consistenta de livrari si pentru proiecte premium unde luxul este cuvantul de ordine”. Compania Pinum face parte din grupul Nusco ce există la nivel internațional din 1968. Încă din 1981 a început colaborarea dintre fabrica de mobilă Pinum și compania Nusco Porte. Mai întâi au fost aduse utilaje și tehnologie din Italia pentru realizarea ușilor cu design italian. Câțiva ani mai târziu, președintele a înființat Pinum Producție, companie care producea uși pentru piețele din Italia și România. În anul 2002 a fost preluată integral unitatea de producție Pipera SA. Pinum deține acum mai multe showroom-uri în București, dar este prezentă si în 25 de showroom-uri ale distribuitorilor din toata tara.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video