Piraeus Bank România lansează noua ofertă pentru Creditul de Nevoi Personale cu o dobândă specială de numai 6.5% + ROBOR la 3 luni pentru clienții care aleg să își încaseze venitul în contul de la Piraeus Bank și de 7.5% + ROBOR la 3 luni pentru ceilalți clienți.

39782-piraeus_bank.jpgClienții pot obține simplu și rapid oferta promoțională în perioada 25.03.2016-14.06.2016, fără comisioane inițiale sau periodice legate de credit. Mai mult, clienții ale căror venituri sunt înregistrate în baza de date a ANAF, pot solicita creditul chiar de la prima vizită la bancă, întrucât singurul document de care au nevoie este actul de identitate. Prin Creditul de Nevoi Personale, clienții pot alege suma de care au nevoie, până la echivalentul a 20.000 de euro, bazându-se pe o gama variată de venituri eligibile. În plus, aceștia se pot proteja de evenimente neprevăzute prin intermediul unui pachet de asigurări special creat pentru ei.

“Piraeus Bank România vizează pentru anul 2016 integrarea de noi concepte și modele de business care să susțină activitatea de creditare. Având în vedere trend-ul ascendent al creditării manifestat în ultimii doi ani, dar și așteptările clienților noștri, oferta promoțională lansată reprezintă cel mai avantajos sprijin pentru transformarea planurilor lor în realitate, a declarat Mădălina Otilia Teodorescu, Director General (dCEO) Piraeus Bank România.

Oferta promoțională va fi susținută printr-o campanie integrată, centrată pe ideea că planurile care merită să fie transformate în realitate au acum soluția cea mai potrivită. De asemenea, pentru detalii privind oferta, clienții pot consulta site-ul băncii.

24 March 2016