Grupul imobiliar PREMIER, participă în premiera, pe perioada 13-16 mai, prin divizia sa de vânzări (ZONA DE SUD), la TNI, aducând cu sine un număr important de proiecte deja finalizate sau în curs de dezvoltare.

Şi pentru că am considerat că preţurile adaptate condiţiilor actuale de piaţă nu sunt suficiente pentru a spune că ofertele noastre merită toată atenţia, am decis ca împreună cu dezvoltatorii din jurul nostru să oferim vizitatorilor Târgului Naţional Imobiliar o serie de avantaje şi promoţii.

Astfel, cine alege să-şi cumpere o locuinţă în ansamblul Gama Residence primeşte cadou un autoturism, iar cine se mută în ansamblul Venus Residence nu trebuie să-şi mai bată capul cu mobilarea şi utilarea bucătăriei, e din partea casei! Şi nu ne oprim aici!

Pentru Metropolitan Residence am pregătit reduceri substanţiale de preţuri pe perioada târgului, dar şi o ofertă pe care niciun sceptic nu o poate refuza: cu doar 500 Euro se poate rezerva apartamentul dorit, restul sumei se achită după ce apartamentul tău este construit şi personalizat!

12 May 2010