Primarul general Răzvan Sava s-a întâlnit, vineri, 11 decembrie 2015, cu ministrul Transporturilor, domnul Dan Costescu, pentru a iniția discuții referitoare la proiectul de extindere a șoselei de Centură a Capitalei, obiectiv major pentru fluidizarea traficului în București.

38912-razvan_sava.jpg”O centură realizată în regim de autostradă garantează un trafic mai redus în interiorul orașului”, a precizat primarul general Răzvan Sava.

Ministrul Transporturilor, dl Dan Costescu, a dat asigurări bucureștenilor că proiectul de extindere a Centurii Capitalei este un obiectiv important al ministerului, lucrările de extindere deja începute fiind atent monitorizate de responsabilii CNADNR.

Programul de extindere a centurii Bucureștiului va fi analizat de responsabilii ministerului Transporturilor.

Pentru sezonul rece, între Primăria Capitalei și Ministerul Transporturilor va exista o strânsă colaborare pentru activitatea de deszăpezire.

Centura orașului reprezintă un punct nevralgic pentru traficul din București. Traficul intens și timpul de staționare mare pe benzile existente ale centurii actuale (din 72 de km ai centurii, doar 20 de km sunt extinși la patru benzi) îi determină pe oameni să traverseze orașul, lucru care sporește aglomerația în Capitală.

11 December 2015