La șapte ani de la lansarea programului, MasterCard aduce în atenția utilizatorilor de carduri o nouă colecție atractivă de branduri, produse și servicii, din categorii precum Fashion și Accesorii, Gourmet, Călătorii, Beauty, Cadouri, Deco sau Business și Dezvoltare Personală - cea mai nouă categorie din cadrul Premium & Business, dedicată persoanelor interesate de evoluția profesională și personală.

40472-mastercard_logo.jpgProgramul, care anul acesta a ajuns la peste 100 de parteneri în peste 300 de locații din România, se adresează utilizatorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™, Business sau Corporate MasterCard®. 

Încă de la lansarea programului și până în prezent, pachetul de beneficii oferit clienților noștri s-a extins în mod constant. Anul acesta, MasterCard a încheiat o serie de noi parteneriate în cadrul programului Premium & Business, ajungând la o diversitate a categoriilor și a brandurilor menită să acopere necesitățile și preferințele fiecăruia dintre clienții noștri.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager România în cadrul MasterCard.

Zona de Fashion și Accesorii îi întâmpină pe beneficiarii programului Premium & Business cu beneficii într-o multitudine de magazine din București și din țară.

Magazinul multibrand Sport Couture, care oferă o reducere de 10% pentru orice produs achiziționat, își întâmpină clienții cu un mix original de colecții casual, upper casual, fashion și sport menite să satisfacă și cei mai exigenți cumpărători.

Brandul de origine italiană Stefanel este apreciat pentru înalta calitate a produselor sale. În cadrul programului Premium & Business, clienții MasterCard beneficiază de o reducere de 10% pentru orice produs achiziționat din magazinele Stefanel; discountul se poate cumula cu alte reduceri până în limita a 30% din valoarea produsului.

Folli Follie este un brand internațional apreciat care creează, produce și distribuie bijuterii, ceasuri și accesorii trendy pentru doamnele din întreaga lume. Folli Follie lansează stiluri și direcții noi în modă, fiind prezent prin magazine exclusive în 30 de țări. Pentru orice produs achiziționat în magazinele din București, beneficiarii programului Premium & Business vor primi un discount de 10%.

În magazinele BIGOTTI din toată țara, dar și pe ,  Premium & Business înseamnă 10% reducere pentru orice produs achiziționat. Bigotti asigură ținute complete pentru bărbatul modern, acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant.

Tudor Personal Tailor este unul dintre primele branduri autohtone care au introdus în România conceptul costumelor Made to Measure. În cadrul programului Premium & Business, întreaga gamă de produse, costume, cămăși, pantofi sau accesorii, precum și o nouă gamă exclusivă de articole de marochinărie personalizabile (genți sau huse de laptop și tabletă), se pot achiziționa cu o reducere de 7%, oferind și consiliere vestimentară gratuită.

Din categoria Beauty, salonul de înfrumusețare PATIO, situat în Baneasa Shopping City, în zona Galeria Feeria, îi așteaptă pe utilizatorii MasterCard cu o gamă variată de servicii la prețuri speciale (10% reducere față de prețul de listă), într-un ambient plăcut și relaxant. O ședință de înfrumusețare la PATIO este cel mai bun mod de a scăpa din jungla urbană și de a beneficia de servicii premium, oferite de o echipă dedicată.

Beautik Haute Parfumerie, Furnizor Oficial al Casei Regale a României, este cu siguranță cea mai bună alegere pentru cei care doresc un parfum exclusivist. În cadrul programului Premium & Business, clienții MasterCard care fac cumpărături în magazinele Beautik vor primi un cadou rafinat constând într-un produs al unuia dintre brandurile de lux din portofoliul parfumeriei.

Pentru iubitorii bucătăriei libaneze, brandul Four Seasons a deschis recent un nou restaurant în București, în Piața Dorobanți. Aici, colecția impresionantă de vinuri internaționale, condimentele aduse direct din inima Libanului și preparatele reinventate după rețete consacrate conturează eleganța Beirutului. Pentru clienții MasterCard Premium&Business, nota de plată vine cu o reducere de 10%.

Cadouri de lux pentru casă sau pentru partenerii de afaceri, servicii de masă, ceai și cafea din porțelan fin, seturi de tacâmuri din argint – se găsesc toate sub același acoperiș, la My House - The Art of Living. Toate obiectele provin de la case de lux din domeniul „Art de la table” și beneficiază de o reducere de 10% pentru utilizatorii de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™, Business sau Corporate MasterCard®.  

În cadrul celei mai noi categorii de produse și servicii a Programului Premium & Business – Business și Dezvoltare Personală – site-ul  Cărturești: www.carturesti.ro pune la dispoziția clienților MasterCard aceeași experiență rafinată din magazine, cu o selecție dichisită din domeniile de interes cultural: literatură românească și străină, muzică și film; dar și cu o ofertă irezistibilă de produse din gamele de gourmet și vin, ceai și accesorii, papetărie și decorațiuni interioare.  Toate produsele beneficiază de o reducere de 5%.

Ofertele sunt valabile până la 31 decembrie 2016. Catalogul Premium & Business este disponibil la următorul link. 

# # #

Despre MasterCard            

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, administrarea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Cashless Conversations și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri la Engagement Bureau.

29 June 2016