RE/MAX susţine la Braşov un seminar gratuit pentru agenţii imobiliari

Cum să devii agentul imobiliar de care are nevoie clientul
Publicat: | Numar afişări: 841

RE/MAX, lider mondial în real-estate și franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, organizează pe 24 septembrie  în Brașov, un seminar gratuit pentru profesioniștii din imobiliare, în cadrul căruia se va pune accent pe tehnici precum listarea exclusivă și tranzacțiile prin colaborare.

Sign closeupDesfășurat pentru prima dată în Brașov, evenimentul îi va avea în prim plan pe Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România, și Iulian Berghian, Regional Trainer Manager RE/MAX România.  Împreună, cei doi reprezentanți ai companiei de francize imobiliare, vor prezenta participanților  câteva dintre cele mai importante trucuri ale profesiei, oferind sfaturi prin care aceștia își pot eficientiza timpul de tranzacționare și rata de succes a tranzacțiilor.

„Brașovul a revenit anul acesta în atenția agenților imobiliari, fiind unul dintre orașele în care există numeroase proiecte atât de construcție, cât și în etapa de proiectare. Astfel, ne dorim să pregătim specialiștii locali pentru o reprezentare cât mai eficientă a viitorilor clienți”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

În plus, în contextul în care România nu dispune de niciun fel de cadrul normativ care să educe această piață aflată într-o continuă creștere, prin evenimentele de acest tip, RE/MAX își propune să contribuie la îmbunătățirea practicilor agențiilor, orientând agenții din zona de intermedieri către consultanță imobiliară.

Conform reprezentantului companiei, seminarul va contribui la evoluția agenților și a profesioniștilor din imobiliare, având un impact puternic în îmbunătățirea modului de lucru și a modului în care aceștia sunt percepuți.

Piața imobiliară din Brașov, asemănătoare cu cea din Cluj-Napoca sau Iași

Razvan Cuc Director Regional REMAX Romania„Chiar dacă numărul agențiilor imobiliare din Brașov este relativ mic în comparație cu situația din marile orașe, numărul de tranzacții efectuate în ultimii cinci ani – peste 120.000 – demonstrează efervescența orașului și cererea existentă pe piața locală”, a completat Răzvan Cuc. De asemenea, reprezentantul companiei subliniează faptul că și prețurile locuințelor din Brașov sunt comparabile cu cele din Cluj-Napoca sau Iași, valoarea a acestora fiind cuprinsă, în medie, între 800 euro / mp și  1.200 euro / mp în funcție de suprafață, vechime și dotările aferente.

Totodată, potrivit celor trei birouri RE/MAX din Brașov , cele mai căutate locuințe din județ sunt cele de două camere iar, spre deosebire de marile orașe unde zona centrală este punctul de atracție, pentru clienții din Brașov cele mai importante criterii sunt existența unei zone verzi generoase, precum și posibilitatea unei priveliști îmbietoare asupra orașului.  

„În ceea ce privește planurile noastre pe piața locală, prioritară este creșterea numărului de agenți imobilari. Bineînțeles, suntem deschiși și către extinderea rețelei de agenții și estimăm inaugurarea a altor două birouri în următorii doi ani”, a încheiat Răzvan Cuc.

# # # 

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 6.300 de birouri și peste 96.000 de agenți afiliați în 95 de țări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 31 de țări, cu 1.500 birouri și 12.000 de agenți, continuând să se extindă.
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video