Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Ruefa Escape Travel, cel mai nou membru al Filadelfia Group

Publicat: | Numar afişări: 46375

Filadelfia Group, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul serviciilor turistice și de transport de pe piața românească, își consolidează poziția prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al Ruefa Escape Travel. Filadelfia Group a devenit acționar majoritar al Ruefa Escape Travel, cu o participație de 80% din acțiuni.

Ruefa Escape Travel, cel mai nou membru al Filadelfia GroupRuefa Reisen Austria este unul dintre cei mai importanți tour-operatori din Austria și are parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii care activează în domeniul turismului din Europa. Compania se bucură de respectul și credibilitatea agențiilor de turism austriece, iar experiența de aproape un deceniu pe piața românească este garanția aprecierii de care se bucură în rândul clienților săi.

Ioan Sighiartău, director general Filadelfia Group: Decizia de achiziție a venit în contextul strategiei de consolidare a grupului de companii. Filadelfia Group este unul dintre cei mai importanți operatori din domeniul serviciilor turistice, iar achiziționarea unei companii atât de importante precum Ruefa Escape Travel a fost pasul corect care trebuia făcut. Sunt convins că această achiziție va aduce plus valoare tuturor companiilor grupului, din toate punctele de vedere.

Filadelfia Group a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de peste 138 de milioane de lei (aproximativ 30 de milioane de euro). Rezultatele financiare din primele patru luni ale acestui an sunt dovada faptului că partenerii noștri au încredere în profesionalismul echipei Filadelfia Group și în calitatea serviciilor oferite. afirmă Ioan Sighiartău.

Tabita Tour, cea mai veche companie a grupului, a avut o dezvoltare continuă în ultimii ani. În primele patru luni ale acestui an, cifra de afaceri a fost cu 9.3% mai mare decât în perioada similară a anului trecut, ajungând până la 21 milioane de lei. Compania a avut creșteri în toate domeniile ei de activitate, exemplu fiind cel al curselor ocazionale, înregistrând pe anul 2015 o cifră de afaceri de peste 62 de milioane de lei. Tabita Tour a investit în acest an peste 700.000 de Euro în parcul auto.

La începutul acestui an, s-au investit 1,1 milioane de euro pentru a dezvolta flota Filadelfia International Logistic, compania de transport internațional de marfă, care este membră a grupului. Obiectivul propus este ca, în cinci ani, să se ajungă la o flotă de 100 de camioane, capete-tractor și semiremorci. S-a dezvoltat și transportul de autoturisme cu trailere specializate. În 2015, Filadelfia International Logistics a avut o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro, iar în perioada ianuarie-aprilie 2016 este cu peste 21% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

Pentru ca pasagerii să poată să se bucure de vacanțe fără griji, s-a înființat în urmă cu cinci ani și Direktasig Filadelfia Broker, specializată în comercializarea unei game largi și variate de polițe de asigurare și servicii de brokeraj. În primele patru luni ale acestui an, compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 3,5 milioane de lei (aprox. 800.000 de euro), cu aproape 40% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. 

Nu am ignorat niciunul dintre domeniile conexe domeniului nostru de activitate, astfel că am înființat și un service specializat pentru mașinile de mare tonaj, care este dotat la cele mai înalte standarde și unde oferim o gamă variată de servicii, care sunt realizate de personal specializat și profesionist. Cel mai recent membru al grupului, SERVOPLUS, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei între lunile ianuarie și aprilie ale acestui an, cu aproape 22% mai mult decât în primele patru luni din 2015. afirmă Ioan Sighiartău.

Filadelfia Turism a fost înființată în 2006 și este una dintre cele mai importante agenții de turism din România, cu peste 30 de puncte de lucru în țară și în străinătate. Filadelfia Turism a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 15.450.800 lei (aproximativ 3.5 milioane euro). În primele patru luni din 2016, cifra de afaceri s-a apropiat de 7.5 milioane de lei, în ușoară creștere față de perioada similară a anului trecut. 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video