In luna Aprilie 2011, Agentia Imobiliara "Mervani Invest" implineste opt ani de activitate in piata imobiliara din Valea Prahovei, primind in acelasi timp recunoasterea institutiilor specializate ca lider incontestabil al pietei de profil din zona.

17658-132859174026computer-hacker-alert.jpgCu aceasta ocazie echipa Mervani doreste sa multumeasca tuturor partenerilor si clientilor pentru colaborarea deosebita avuta pana in prezent si sa ii asigure de profesionalism si respect pe mai departe.

Asa cum obisnuim, de la an la an, dorim sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre si pentru ca vrem sa fim cat mai aproape de clientii si colaboratorii nostri, in 2011, supunem atentiei dumneavoastra un nou serviciu de informare si comunicare directa: ALERTE IMOBILIARE.

Prin utilizarea acestui nou serviciu aveti posibilitatea sa primiti periodic pe e-mail doar informatiile de stricta actualitate care va intereseaza: oferte sau solicitari noi, evolutia preturilor pe categorii de imobile, stiri importante din domeniul imobiliar, precum si analize, rapoarte si prognoze specializate din zona.

Asteptam cu interes feedback-ul dumneavoastra in legatura cu noul serviciu si eventualele sugestii sau propuneri in legatura cu imbunatatirea lui sau a activitatii noastre in general.

--------------------------------------------------------------------------------

Pentru ca acest e-mail va ajunge la dumneavoastra inaintea marii sarbatori de Florii, in perioada postului Sfintelor Pasti, dorim sa va uram cu aceasta ocazie o primavara frumoasa, sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa reverse asupra tuturor sanatate, belsug si multe bucurii.

Paste Fericit!

Daca din intamplare sunteti in zona Valea Prahovei, in Saptamana Luminata, atunci cand se sarbatoreste "Izvorul Tamaduirii", puteti fi alaturi de noi la un eveniment deosebit (sprijinit de Agentia Mervani), organizat la Biserica Centrului Montan al Jandarmeriei Romane din Sinaia prin stradania preotului militar Tanase Benone.

Va asteptam sa participati la aceasta actiune savarsita, de un sobor de preoti, in prezenta Sfintelor Moaste a "Sfantului Mare Mucenic Gheorghe" - Purtatorul de Biruinta si a "Sfantului Apostol Andrei" - Cel Intai Chemat, Ocrotitor la Romaniei.

19 April 2011