85 de companii și-au rezervat deja standuri la , aflat anul acesta la a 25-a ediție. Evenimentul este organizat în perioada 19-21 MAI în Sala Unirea din Palatul Parlamentului.

 

          "Într-un moment în care piața imobiliară cunoaște o revigorare importantă, participarea la Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă metoda eficientă pentru o companie de a se diferenția de concurență și de a avea acces la minim 5.000 de clienți real interesați de cumpărarea de proprietăți. Prin discuții față în față chiar în cea mai prestigioasă sală de evenimente din România în care au negociat și 18 președinți de stat în cadrul Summitului  NATO, expozații beneficiază de capital de imagine și câștigă încrederea clienților. Când ne referim la cumpărarea de locuințe și la investiții imobiliare în general, imaginea și seriozitatea vânzătorului au un rol decisiv în decizia cumpărătorului, deoarece produsul  tranzacționat este de valoarea zecilor de mii de euro și în mare parte din cazuri implică contractarea unui credit pe termen lung. Ori când în ultimul deceniu nu puține au fost exemplele de "țepe imobiliare", participarea la TNI, primul târg imobiliar din România organizat începând cu anul 2005, autentifică proiectele imobiliare participante",declară Cristina BERCEA- PR Manager TNI.

 Târgul Național Imobiliar TNI este cel mai MARE târg de profil și singurul ce beneficiază de:

-reclamă TV pe minim 5 canale : DIGI 24, Realitatea TV, B1 TV, Antena 3, România TV;

- știri și transmisiuni live pe principalele canale TV;

- promovare prin BANNERE STRADALE de mari dimensiuni în București: peste 50 de locații cu trafic intens timp de 3 săptămâni înainte de eveniment;

- prezență ebannere pe canale media ONLINE de IMPACT: peste 2 milioane afișări in online;

- reclamă pe magazinul COCOR pentru minim 2 săptămâni înainte de eveniment;

- prezență activă pe rețele de socializare: Facebook, YouTube, Twitter, Instagram.

 

Rezervă acum stand la TNI, ediția 19-21 mai și beneficiezi GRATUIT de 2 luni de publicitate!

- promovare în News-letter TNI;

- articole publicate pe homepage TNI;

- știri publicate pe websiteurile partenerilor media online ai TNI;

- comunicate de presa publicate de fluxuri de stiri.

 Cere chiar ACUM o ofertă personalizată !

 

 

Organizator: BDOBC Business Center

Eveniment mediatizat prin Imopedia.ro

4 April 2017