Sporturi urbane, concerte, graffiti si concursuri de dans la Festivalul UNDERval

Publicat: | Numar afişări: 7770

Primaria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS, organizeaza in acest weekend, in Parcul Carol, Festivalul de cultura urbana "UNDERval", eveniment de promovare a artei urbane, destinat tinerilor bucuresteni.

afis comunicatAflat la prima editie, UNDERval isi propune culturalizarea si participarea activa, intr-un spatiu organizat, a impatimitilor de sporturi extreme, muzica, dans si design. Festivalul ii asteapta pe tinerii bucuresteni sambata si duminica, intre orele 10.00 si 22.00.

SPORTURI URBANE:

Pentru iubitorii de skateboarding, role freestyle, BMX sau trotinete freestyle, in capatul aleii centrale din parcul Carol, a fost amenajata o rampa special destinata sporturilor urbane. Tinerii sunt incurajati sa vina cu propriile biciclete, role, skateboarduri, trotinete, sa asiste la demonstratii si sa invete trucuri noi de la cei mai experimentati in domeniu, dar si sa participe la concursuri.

CONCERTE

In cele doua zile de eveniment, atmosfera din Parcul Carol va fi completata cu muzica artistilor Macanache, Muze, CTC (Doc, Deliric, Vlad Dobrescu), Cabron, Guess Who, Krem (Romanii au talent), care vor urca pe scena special amenajata in cadrul Festivalului. Totodata, in cadrul festivalului, doi DJ vor remixa diferite melodii cunoscute , adaptandu-le stilului Underground.

GRAFFITTI

Pasionatii de graffiti vor avea la dispozitie un panou urias si materialele necesare (spray- uri si instrumente speciale) pentru a-si pune in opera propriile viziuni artistice.

REPREZENT YOUR STYLE - Workshop & Battle

REPREZENT YOUR STYLE este un eveniment tip concurs, organizat in cadrul Festivalului "UNDERval", un concept marca Romanian Bboys si Artizthick. Se doreste a fi un manifest cultural al iubitorilor de dans, o desfasurare a energiilor creative pentru elevii si studentii aflati in Bucuresti, cu varste cuprinse intre 7-25 ani.

RYS numara nu mai putin de 12 workshop-uri sustinute de cei mai experimentati instructori de profil, si au ca scop prezentarea si dezvoltarea fiecarui stil de dans urban, prin metode de antrenament si moduri de pregatire care sa ajute la o performanta cat mai buna. Totodata, cei mai cunoscuti profesori ii vor invata pe tineri pasii de baza ai unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Reprezent Your Style este un eveniment impartit in doua categorii de evenimente, destinate dansatorilor amatori si profesionisti din toata tara: Workshop & Classes (Cursuri cu participare gratuita) si Battle (concurs de dans).

 A. Workshop & Classes (Cursuri cu participare gratuita)  vor avea o durata de 45 minute/curs si se vor desfasura in zile 18 si 19 iunie, in intervalul orar 10.00 – 14.00, pe platoul aflat in Parcul Carol din Bucuresti. Participarea in cadrul acestor cursuri este gratuita si nu are limita de varsta sau participanti. Vor fi prezentate urmatoarele 7 stiluri de dans: House Dance, Hip Hop, Breakydance, Party Dance, Dance Hall, Waacking, Vogue.

B.  Battle (Concurs de dans)

 Programul competitional se va desfasura pe parcursul celor doua zile, intre orele 16-21, si are ca scop principal desemnarea celor mai talentati dansatori. Sambata, 18 iunie, va fi ziua in care se va desfasura etapa de calificare. Finalele vor avea loc pe data de 19 iunie, incepand cu ora 16.20. Stilurile de dans abordate pe durata concursurilor sunt:  Concurs 1vs1 KIDS: HIP-HOP si Breakin' (Breakdance), Concurs dedicat trupelor: 2vs2 ALLSTYLEZ, 3VS3 Breakin'Battle (Breakdance).

                                                                    

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video