Anul imobiliar va fi incheiat, ca de obicei, de Targul Imobiliar PROJECT EXPO. Va asteptam in locatia noastra traditionala, Sala Palatului, in perioada 13-15 noiembrie cu lansari de proiecte dar si cu oferte speciale la locuinte.

38477-project_expo.jpgPrintre expozantii care deja si-au confirmat participarea se numara: New City Residence, New Town, Cubic Residence, Evo Casa, Palladium Residence, Trend Residence, Rin Nord Residence, Vitan Residence, Tineretului Residence, Militari Residence, Tineretului City, Carol City Park, Vile Ghindari.

Tendinta care pare sa caracterizeze acest sfarsit de an este reorientarea unei mari parti dintre dezvoltatori catre locuinte cu suprafete ceva mai mari si amplasate in zone mai apropiate de centrul Capitalei. Chiar si investitori cu traditie in zonele periferice ale Bucurestiului isi adauga in portofoliu proiecte rezidentiale situate in cartiere care pana acum erau dominate de blocuri construite inainte de anii ’90. Un exemplu este dezvoltatorul ansamblului Militari Residence, care a lansat in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO din luna septembrie proiectele Carol City Park si Tineretului City. Cele doua proiecte vor fi prezente si la editia din luna noiembrie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, iar reprezentantii companiei promit discounturi si oferte speciale pentru toti cei care vor vizita standurile de prezentare.

Ultima editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care s-a desfasurat in Piata Victoriei, a avut parte de un numar record de vizitatori, dar si de expozanti. Si poate cel important este faptul ca, in perioada desfasurarii evenimentului, cateva zeci de familii si-au gasit locuinta mult visata.

Ultima editie din 2015 a Targului Imobiliar PROJECT EXPO are loc la Sala Palatului, in perioada 13-15 noiembrie. Intrarea este libera iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 19,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,00.

14 October 2015