Vizitează-ţi CASA cu doar 5 RON în perioada 24-27 septembrie, la Palatul Parlamentului - Sala Unirea !

Acesta este costul unei bilet de intrare la evenimentul imobiliar al toamnei- Târgul Naţional Imobiliar (TNI)- ce reuneşte pentru patru zile de expoziţie toate ofertele imobiliare şi financiare de pe piaţa de profil: vile, case de vacanţă, clădiri de birouri şi peste 300 de apartamente incluse în Programul Guvernamental "PRIMA CASĂ".

Organizarea târgului la sfârşitul celui de-al treilea trimestru are drept scop reunirea tuturor părţilor implicate în relansarea pieţei imobiliare şi stabilirea trendului pentru următorul sezon: dezvoltatori, agenţii imobiliare, instituţii financiare şi bancare pregătite să ofere soluţii concrete şi pe loc în vederea încheierii rapide a posibilelor contracte de vânzare/cumpărare.

Renumit drept târgul imobiliar cu cele mai multe companii expozante, TNI-ul reuneşte în această a IXa ediţie 85 de companii active pe piaţă, precum : Impact Developer & Contractor, Media City, Apulum 94, Banca Comercială Română, Mervani Invest, Pallady Tower, Prosol Developments, VB Services, Garanti Bank etc. ce vor fi prezente la întâlnirea cu publicul.

Pe lângă ofertele atractive din Bucureşti, vizitatorii vor putea compara oferte din Valea Prahovei şi litoralul românesc, având în acelaşi timp posibilitatea pe durata evenimentului de a-şi achiziţiona o casă de vacanţă în Bulgaria la preţuri începând de la  9.750 EURO !

În calitate de organizatori semnalăm participarea directă a unui număr mare de dezvoltatori care sunt hotărâţi să reconfigureze oferta în raport cu posibilităţile reale ale cumpărătorilor (suprafeţe, finisaje, facilităţi).

Negocierea directă între constructor şi cumpărător va conduce la o reaşezare a preţurilor , la acordarea de discounturi semnificative în perioada târgului ( până la 20 - 30 % ), bonusuri sub forma locurilor de parcare, mobilier, maşini, reducerea TVA-ului. Spre exemplu, la semnarea unui pre-contract in cadrul TNI cu firma American Village, cumpărătorul primeşte cadou o maşină Ford Fiesta pe loc.

Acum sunt ADEVĂRATELE OPORTUNITĂŢI chiar şi pentru studenţi şi tineri. Febra căutărilor unei locuinţe de închiriat în perioada debutului anului universitar este tocmai motivul pentru care majoritatea firmelor prezente la târg au decis realizarea de oferte de închiriere special destinate acestui tip de public ţintă.

Luând ca model perioada anilor trecuti, s-a speculat că începând cu luna septembrie preţurile se vor aprecia, pe fondul creşterii cererii venite din partea studenţilor. Aceştia care nu au primit un loc de cazare în cămin, pot apela cu încredere la o locuinţă cu chirie. Proprietarii au scăzut cu 10 până la 40 % chiriile locuinţelor faţă de lunile de vară, cifrele confirmând că pe piaţa închirierilor, preţul urmează un trend descendent. Astfel, studenţii pot închiria garsoniere sau apartamente cu sume mai mici cu 50 - 100 de euro faţă de preţurile de până acum.

Vizitatorilor li se pregătesc premii, discounturi, peste 50 de publicaţii imobiliare oferite gratuit, dar şi proprietăţi imobiliare cu preţuri greu de refuzat, alături de surse şi soluţii concrete de finanţare.

În plus, organizatorii TNI alături de reprezentanţii ART & HOME, vor oferi vizitatorilor târgului premii în valoare de peste 16.000 RON, constând în obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare. Acestea vor fi acordate celor care vor lăsa la intrare o CARTE DE VIZITĂ.

De asemenea, organizatorii TNI vor mai acorda vizitatorilor 100 de abonamente la Business Standard şi 100 abonamente la Money Express pentru 12 luni  !
 Partenerul Strategic al expoziţiei, IMOPEDIA.ro, îi va premia pe cei care au început goana după casa cu  un dormitor complet mobilat în valoare de 2.000 de EURO, oferit împreună cu MOBEXPERT alături şi de alte premii surpriză.

Expoziţia poate fi vizitată de joi până sâmbată între orele 10.00 - 19.00, iar duminică în intervalul 10.00 - 16.00 . Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.

Organizatori: BDOBC Business Center şi Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC)

Partener Strategic : IMOPEDIA.RO

Parteneri : Media City, Mervani Invest, Apulum 94,  Asociaţia Română a Agenţiilor Imobiliare (ARAI), Hercesa , GSP Imobiliare, Art & Home

Eveniment mediatizat cu sprijinul: DailyBusiness.ro; Oblique TV Magazin, Agenţia Naţională de Presă AGERPRESS, alături de alţi 50 de parteneri media