• Eveniment FOCUS! Marti 29 Mai 2012, Bucuresti, orele 9.30-13
  • Locatie: IBC Modern, Sala Millenium
  • Participare GRATUITA; eveniment tradus in limba romana
  • Speaker: Peter Shuttleworth, Consultant MLS al NAR, SUA si Senior Advisor al Metro MLS in Milwaukee Wisconsin, SUA


Peter ShuttleworthDl. Peter Shuttleworth, SUA, ne face onoarea sa viziteze Romania pe 29 Mai, si va participa ca Speaker la intalnirea FOCUS, unde ne va vorbi despre avantajele cooperarii intre agentii imobiliari si beneficiile utilizarii unui Serviciu MLS in vederea realizarii de business eficient in domeniul imobiliar. 

Manager experimentat,  cu patruzeci de ani de experienţă, Dl. Shuttleworth a deţinut funcţii în sectorul privat şi administraţia de stat şi locala americana. Responsabilităţile sale au inclus programare si analiza IT,  proiectare software şi management corporativ. Este speaker recunoscut in America de Nord si consultant pentru facilitatea planificarii strategice si utilizarii tehnologiei de catre asociatiile imobiliare.

Dl. Shuttleworth a lucrat pentru Metro MLS peste douăzeci şi şapte de ani.  În acest timp,  lumea imobiliara  s-a schimbat în mod substanţial prin oscilatiile pietei si prin aparitia Internetului, precum şi printr-o  tehnologie mai dezvoltata decât majoritatea dintre noi o poate concepe. Dl. Shuttleworth a trait toate aceste schimbari si evolutii fiind  întotdeauna axat pe serviciile oferite membrilor si calitatea datelor.

Metro MLS, Serviciu regional de listare multipla, este o baza de date pe Internet, bazat pe schimbul de informaţii pentru zece asociaţii de Realtori ®, oferind servicii catre  aproape 6000 de agenti din 1500 de birouri din sud-estul statului Wisconsin şi zona Greater LaCrosse.

Metro MLS a folosit software-ul FlexMLS din anul 2002 si este in primele 25 de organizatii MLS din punct de vedere al numarului de agenti, din totalul de peste 1000 de organizatii MLS existente in prezent in America de Nord.

Compania subsidiara WIREdata Corporation lucreaza cu institutiile americane pentru standardizarea si agregarea informatiilor fiscale si de evaluare privind proprietatile imobiliare, punandu-le  la dispozitia brokerilor si industriei imobiliare.

 

Despre Peter Shuttleworth 

Dl. Shuttleworth  a fost preşedinte in 2004 al Consiliului Serviciilor de Listare Multipla (CMLS), o organizaţie naţionala dedicata managementului şi promovarii organizaţiilor MLS pe teritoriul SUA.

Dl. Shuttleworth  este membru fondator şi preşedinte primului Consiliu al MLS-urilor NAR, National Association of Realtors, SUA.

El este membru şi colaborator la mai multe comitete şi grupuri de lucru şi de conducere NAR.

In 2011 Dl. Shuttleworth a fost ales ca membru al "MLS Hall of Fame".

Dl. Shuttleworth coopereaza indeaproape cu IRPF, International Real Property Foundation, SUA,  a cărei misiune este de a ajuta comunitatea mondială în adoptarea celor mai bune practici de afaceri imobiliare în tarile în curs de dezvoltare; IRPF a fost initiatoarea si este un sprijin important in activitatea CEREAN, Central European Real Estate Associations Network. De asemenea Dl. Shuttleworth este membru in board-ul FBS Data Systems, SUA, creatorii FlexMLS.


Eveniment oferit de FOCUS cu sprijinul IRPF, CEREAN, FBS Data Systems, APAIR, DIACRIS INTERNATIONAL – Traduceri si Interpretariat,  IBC Business Center si IMOPEDIA

INSCRIERI 

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos.

Va reamintim faptul ca participarea este GRATUITA!


23 May 2012