TIMEA RESIDENCE – Localizare

17154-2-9884.jpgProiectul este situat in zona de Vest a orasului Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea. Drumul de acces de la strada principala este in conditii bune.
In vecinatatea terenului exista vile si apartamente nou construite, transport in comun, mall-uri si supermarket-uri.

Adresa exacta a imobilului Prelungirea Ghencea este: ILFOV, Oras Bragadiru, Strada Cactusului, nr. 24.

Proiectul  Timea Residence va fi construit pe un teren in suprafata de aproximativ 2000 mp, va avea in componenta doua blocuri si  va cuprinde un numar total de 32 de apartamente, cate 4 apartamente pe etaj si nu in ultimul rand va fi dotat cu un numar de 45 parcari exterioare.

Tipuri de apartament:

-    16 apartamente, avand in componenta 2 camere mici cu suprafata totala construita de 64,91 mp, 66,36 mp, 71,57 mp, 70,39 mp;
-    8 apartamente, avand in componenta 2 camere mari cu suprafata totala construita de 74,78 mp si 79,41 mp;
-    8 apartamente, avand in componenta 3 camere cu suprafata totala construita de  123,47 mp, 124,86 mp, 132,80mp, 137,36 mp

In zona Prelungirea Ghencea exista un numar de 8 proiecte, in curs de desfasurare, sau finalizate ca si constructie.

Pretul se va stabili pe baza unei liste de preturi, nenegociabila, dar care va suporta discounturi in anumite perioade de sustinere a proiectului. Discounturile se vor oferi doar in situatia in care clientii vor efectua plati mai mari decat cele stabilite in programul de plata standard.

Nu se vor aplica diferentieri ale pretului in functie de etaj sau orientare. Primul venit va avea dreptul sa aleaga in functie de aceste criterii. La pretul apartamentul se va adauga pretul parcarii, iar mobilierul de bucatarie va fi inclus in pretul total al apartamentului.

Categoriile de clienti tinta sunt:

-    Locuitorii din cartierele Drumul Taberei si Ghencea;
-    Cumparatorii care doresc sa se mute intr-o locuinta noua, renuntand la apartamentul vechi;
-    Cumparatorii care doresc sa achizitioneze o casa si sa nu mai plateasca chirie, iar oferta devine mai atractiva decat un apartament in blocurile vechi;
-    Cumparatorii care doresc sa faca o investitie, in idea de a inchiria ulterior apartamentul;
-    Persoanele cu venituri cumulate pe familie aproximativ 1.000 Euro.

Cei interesati pot lua contact direct cu dezvoltatorii ansamblului Timea Residence ce participa exclusiv la Targului National Imobiliar (TNI) din perioada 26-29 MAI, Palatul Parlamentului.

21 March 2011