3735-timon-mic.jpgIntr-un moment in care piata imobiliara din Romania este caracterizata ca fiind intr-o perioada de criza, cea de-a XII-a editie a tIMOn  vine in sprijinul cumparatorilor de imobiliar prin prezentarea unei oferte de exceptie: singurul targ imobiliar al primaverii ocupat in proportie de 130%, spatiul expozitional dovedindu-se prea mic pentru cererile de participare, si oferte imobiliare pentru toate buzunarele.

Reducerile oferite de catre cele peste 50 de companii imobiliare ce vor fi prezente intre 26-29 martie la World Trade Center Bucuresti sunt de pana la 40% din pretul oferit la vanzare in ultimele luni, astfel pretul locuintelor prezentate la tIMOn reprezentand o oportunitate pentru publicul vizitator. Garsoniere cu preturi intre 30 mii si 60 de mii euro, apartamente de 2 camere cu preturi intre 45 mii si 100 mii euro, apartamente de 3 camere cu preturi incepand de la 68 mii euro reprezinta coordonatele unor oferte in concordanta cu actuala cerere existenta in piata imobiliara.

Oferta expozantilor din cadrul tIMOn reprezinta un reviriment al pietei imobiliare din Romania, dezvoltatorii imobiliari oferind vizitatorilor posibilitatea de a achizitiona locuinte noi la un pret mai mic decat cel al locuintelor vechi.

“Dezvoltatorii au inteles ca pana astazi tranzactiile pentru imobilele noi erau datorate puterii de cumparare a investitorilor si persoanelor din segmentul mediu si de lux. La tIMOn ofertele nu vor mai fi accesibile doar acestor clase, devenind accesibile si persoanelor cu venituri reduse ce isi doresc achizitia unei locuinte. Majoritatea ofertelor au coborat ca preturi sub 900 de euro/mp, ceea ce era inimaginabil pana acum cateva luni, iar pentru vizitatorii targului, dezvoltatorii au gandit promotii cat mai atractive: reduceri intre 10% si 40% din pretul de vanzare din ultimele luni, facilitati financiare cu posibilitate de acordare de rate prin contracte notariale direct de la dezvoltator sau parteneriate cu institutiile bancare. Intre 26-29 martie doritorii isi pot achizitiona locuinte la preturi pe care si le doreau acum o luna sau doua” a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn – Targul Imobiliar National.

Pentru editia din 26-29 martie se estimeaza un numar de peste 10 mii de vizitatori, mai multi decat cei din decembrie 2008.

tIMOn – targul Imobiliar National a reprezentat de fiecare data un instrument util atat companiilor imobiliare cat si cumparatorilor, date fiind rezultatele inregistrate dupa fiecare din editiile tIMOn organizate in ultimii doi ani

 Pentru detalii va invitam, miercuri 25 martie, ora 11.00, la conferinta de presa ce va fi organizata cu ocazia deschiderii tIMOn, in sala Montreal, din cadrul Centrului de Conferinte World Trade Center Bucuresti.

24 March 2009