Targul National Imobiliar (TNI) reuneste profesionistii din domeniile imobiliar, financiar-bancar si constructii si ii conecteaza cu potentiali parteneri, investitori, presa de specialitate si end-useri pe durata a trei zile de eveniment.

38908-tni.jpgEditiile TNI programate in anul 2016: 15-17 aprilie si 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului sunt asteptate cu nerabdare de catre comunitatea de business, ce este interesata de cele mai noi stiri si tendinte din domeniu.

“Ne bucuram de increderea pe care ne-o ofera expozantii nostri si de fidelitatea de care dau  dovada de la editie la editie si in schimb le multumim prin organizarea de manifestari de succes ale Targului National Imobiliar, prin care sa poata obtine rezultatele scontate. Companiile care ni se alatura pentru prima data primesc si acestea o atentie sporita din partea noastra, urmarind sa le oferim o gama variata de servicii de mediatizare, atat in timpul expozitiei, cat mai ales inainte de eveniment”, a declarat Adrian BERCEA, organizatorul Targului National Imobiliar TNI.

Prin intermediul Targului National Imobiliar (TNI), companiile isi pot indeplini minim 5 obiective de business:

  • Crearea si consolidarea imaginii companiei
  • Pozitionarea pe piata de profil
  • Dezvoltarea activitatii business prin realizarea de parteneriate
  • Demonstrarea performantelor si lansarea de produse si servicii noi intr-un cadru dedicat
  • Contact direct cu minim 6.000 de clienti targetati

Mai multe detalii pot fi gasite pe targulnationalimobiliar.ro

12 December 2015