Asociatia Brokerilor Imobiliari (ABI) a infiintat prima scoala de brokeri imobiliari din Romania. Incepand cu noiembrie 2010 scoala isi deschide portile invitand cursantii sa participe la modulele de specializare in domeniul imobiliar.

14773-1.jpgNe bucuram ca piata imobiliara a raspuns pozitiv initiativei noastre, iar brokerii imobiliari au inteles ca fara o pregatire continua este imposibil sa rezisti, si va anuntam ca inscrierile pentru prima generatie de agenti imobiliari ai scolii ABI, s-au incheiat. Din dorinta de a incuraja agentii imobiliari sa participe in continuare la cursuri, intampinam toamna cu o oferta promotionala, taxa de inscriere la cursurile din luna noiembrie si decembrie fiind mentinuta la suma de 300 lei.

Cursurile, organizate in perioada 5-6-7 noiembrie, vor fi predate de lectori specializati si autorizati, si se adreseaza atat nivelului basic de pregatire in domeniul imobiliar, persoanelor care doresc sa profeseze meseria de agent, cat si agentilor imobiliari cu experienta, care doresc sa se puna la curent cu noua legislatie, cu noile tehnici de lucru.

Printre lectorii invitati sa-si intalneasca cursantii in sala de curs ABI  se numara doamna avocat Victoria Rosioara, Director General al Scolii de Brokeri Imobiliari, Cristian Bisa, doctor in Economie, care in cadrul scolii va avea misiunea de a-si initia cursantii in Notiunile de Management General si Finantarea Tranzactiilor Imobiliare. Domnul avocat Ionel Vacarescu, specialist in domeniul dreptului comercial, recuperarii creantelor comerciale si dreptului imobiliar, le va vorbi agentilor despre Notiunile de Drept si Legislatie in Activitatea Imobiliara si cele privind Tipurile de Bunuri Imobiliare.

Cursantii ABI vor comunica si vor invata tehnicile de Intermediere Imobiliara, Cadastrare si Evaluare Imbiliara, de la talentatul Iulian Niculae, manager de agentie imobiliara cu experienta.

Nu in ultimul rand, bobocii ABI vor avea onoarea de a-l cunoaste pe initiatorul acestui proiect: Dragos Vilceanu, presedintele ABI. In cadrul scolii ABI, domnul Dragos Vilceanu isi va instrui elevii, pregatindu-i pentru o iesire victorioasa pe Piata Imobiliara. Totodata vor discuta despre Marketingul imobiliar si Utilizarea tehnicilor informatice.

La finalul celor trei zile de cursuri, elevii vor sustine un test de evaluare de tip grila, in urma caruia li se vor inmana absolventilor diplome recunoscute si avizate de catre Ministerul Invatamantului si Ministerul Muncii. Diploma obtinuta are un caracter oficial si permite angajarea pe postul de agent imobiliar (broker imobiliar), infiintarea unui SRL sau a unui PFA in acest domeniu.

Cursurile vor avea loc la sediul asociatiei din Delea Noua Business Center (str. Delea Noua nr.3, et. 5) unde ABI a amenajat un centru de invatamant potrivit pentru activitatile de instruire si educare ale agentilor imobiliari.

 

3 November 2010