Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Un nou cartier se naşte la doi paşi de centrul Bucureştiului!

Publicat: | Numar afişări: 16383

dream-residenceUn nou cartier ce va schimba, probabil,  faţa sud-vestului Capitalei. Şi nu ne referim la periferia acesteia, ci la o zonă situată la numai 5 km de centrul oraşului, mai exact cartierul Rahova.

Dezvoltatorii ansamblurilor Dream Residence lansează la sfârşitul lunii iunie 2013 faza a 3-a a proiectului, ce conţine un număr de 70 unităţi locative. Cu toate că, iniţial, demararea lucrărilor la Dream Residence 3 era programată pentru primăvara lui 2014, ritmul accelerat al vânzărilor din Dream 1 şi 2 (vândute în proporţie de 90%, respectiv 60%) au convins investitorii că este momentul oportun pentru accelerarea ritmului investiţiilor.

Într-un viitor foarte apropiat, probabil începutul anului 2014, ansamblul rezidenţial va căpăta o cu totul altă anvergură. Mai precis, s-a început sistematizarea suprafeţei de 25.000 de metri pătraţi, proaspăt achiziţionată, şi proiectarea pe acest teren a unui număr de 1.000 de unităţi locative. Astfel încât, în scurt timp nu vom vorbi doar de câteva blocuri de locuinţe, ci de un întreg cartier, ce va cuprinde şi atât de necesarele facilităţi conexe: spaţii verzi, parcuri, locuri de joacă, diverse spaţii de agrement, servicii şi supermarketuri. Intuind potenţialul zonei, lanţul de magazine Mega Image şi-a arătat deja intenţia de a achiziţiona spaţii comerciale în cadrul etapei a 4-a a ansamblului Dream Residence.

Până când vor fi demarate lucrările la acest megaproiect, pe harta Bucureştiului vor exista primele 3 faze, iar aproximativ 200 de familii vor depune mărturie pentru modul nou de viaţă într-un cartier în care “Calitatea face diferenţa!”. Chiar dacă preţurile locuinţelor nu sunt cele mai mici din piaţă, calitatea construcţiilor şi a finisajelor interioare sunt la un nivel foarte înalt. “Nu am avut nici un client care să aibă reproşuri în ceea ce priveşte vreun apartament. În mod surpinzator, pe forumurile de imobiliare nu există nici măcar un comentariu negativ legat de Dream Residence”, spune Giulio Angheloiu, manager Premier, promotorul brandului Dream Residence.

Deşi preţurile de vânzare pornesc de la doar 24.900 de euro, unităţile locative din ansamblul Dream Residence au în dotarea standard finisaje de lux, placaje cu gresie, faianţă import Italia, centrală termică de ultima generaţie, aer condiţionat, loc de parcare suprateran inclus în preţ (opţional loc de parcare subteran), videointerfon şi, bineînţeles, sunt racordate individual la toate utilităţile (gaze naturale, energie electrică, apă curentă, canalizare). Paleta de oferte este foarte diversificată, de la garsoniere până la nenumărate tipuri de apartamente cu 2 şi 3 camere, având compartimentări şi suprafeţe pentru toate necesităţile sau posibilităţile pieţei imobiliare actuale.

Ansamblul rezidenţial Dream Residence se află în sectorul 5 (cartierul Rahova), având ca  vecinătăţi Piaţa Rahova-Economat, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, precum şi marile magazine şi centre comerciale aflate în apropiere (Liberty Mall, Kaufland, Prosper, Doldora, MegaImage), cu acces facil la mijloacele de transport în comun şi infrastructura zonei (unităţi de învăţământ de toate nivelurile, pieţe agro-alimentare, instituţii publice, zone de agrement).

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video