Compania imobiliară Premier anunţă lansarea în exclusivitate în cadrul târgului Project Expo, organizat în perioada 7 – 9 mai la Palatul Copiilor a lucrărilor “Metropolitan Residence”,  probabil cel mai complex şi modern ansamblu de locuinţe din zonă, susţin reprezentanţii companiei.

“Aflat pe raza oraşului Popeşti-Leordeni, la doar 100 metri de limita administrativă a Capitalei, proiectul “Metropolitan Residence se va impune în foarte scurt timp ca definitoriu pentru noul mod de viaţă în metropola bucureşteană”declară reprezentanţii agenţiei Premier.

Prima etapă a proiectului va fi finalizată anul acesta, în noiembrie.

“Iată doar câteva din elementele pe care dezvoltatorii acestui proiect le propun: compartimentări moderne, practice şi ingenioase ale spaţiilor de parcare, întreaga gama de utilităţi publice, zone verzi, spaţii de recreere, locuri de joacă pentru copii, locuri de agrement, dar şi accesul facil la infrastuctura Capitalei. Nu ne îndoim că “Metropolitan Residence “ va fi vedeta zonei de Sud, şi asta nu numai la Târgul Imobiliar Project Expo, ci şi în anul 2010” specifică reprezentanţii agenţiei Premier.

Oferte imobiliare la Project Expo

Şi tot în cadrul târgului Project Expo, compania imobiliară Premier va prezenta vizitatorilor oferte extrem de atractive. Concret, garsoniere în partea de Sud a Capitalei la preţuri începând cu 31.000 Euro, două camere de la 60.000 Euro şi trei camere de la 70.000 Euro. Vilele au preţ de pornire de 105.000 Euro.

6 May 2010