BUCURESTI, 20.12.2010: Vanzarile de apartamente in proiectul Cosmopolis (pre-contracte si vanzari noi) au generat venituri de 15 milioane de Euro in 2010.

15743-14532_promo_vanzare-apartamente-si-garsoniere_8.jpg“Am vandut in total 60 de apartamente in acest an, cu o medie de 5 unitati pe luna”, spune Ahmet Buyukhanli actionarul majoritar al Opus Land Development dezvoltatorul Cosmopolis, adaugand “Interesul cel mai mare a fost pentru apartamentele cu 3 camere acestea avand un procentaj de 70% din vanzari.”

Pana in prezent, a fost livrata prima faza cu 585 de apartamente din care mai sunt disponibile la vanzare 20 de unitati.

Asociatia de Locatari Cosmopolis a fost infiintata in luna iunie a acesui an si administreaza prima faza Cosmopolis. Pana in momentul de fata, peste 650 de persoane au inceput o noua viata in Cosmopolis bucurandu-se de avantajele unui complex residential nou: intimitate, spatii verzi, gradinita, supermarket, piscine exterioare, transport, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport si fitness in aer liber.

Lucrarile de constructie in faza a doua sunt desfasurare. “In 2011 vom livra 118 apartamente in faza a doua Cosmopolis. 34 de unitati vor fi livrate la sfarsitul lunii ianuarie 2011. Succesul inregistrat cu vanzarile apartamentelor din faza a doua, ne-a incurajat sa planificam constructia a inca 5 blocuri cu un total de 202 apartamente. Lucrarile vor incepe in martie 2011 si apartamentele vor fi livrate incepand cu 2012” adauga dl. Buyukhanli.

Mixul de apartamente va include studiouri, 2 si 3 camere, cu preturi incepand de la 39.000 euro + 5% TVA pentru studiouri si  60.000 euro + 5% TVA pentru apartamentele de 3 camere.  Faza a doua a fost finantata in intregime din fonduri proprii si sume provenite din vanzarile apartamentelor.

Infrastructura in zona s-a dezvoltat rapid in ultimul an, ambele poduri de la intersectia Sos. de Centura cu Turari, respectiv Stefanestii de Jos sunt operationale in acest moment.

Proiectul Cosmopolis este dezvoltat de Opus Land Development SA, parte a reputatului grup de companii din domeniul constructiilor, Buyukhanli Group. Amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, Cosmopolis este un concept rezidential destinat celor care vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat si plin de verdeata, avand tot confortul pe care il ofera orice oras european.

21 December 2010