Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Vara vine cu noi ansambluri rezidentiale in Sudul Capitalei

Apartamente noi, vile la cheie la preturi ieftine in Zona de Sud
Publicat: | Numar afişări: 2974

Sudul Capitalei ramane in continuare zona cu cea mai puternica dezvoltare imobiliara din Bucuresti sau din imprejurimi. Dovada stau atat vanzarile, cat si proiectele care se anunta in fiecare an. Astfel incat, vara acestui an aduce pe harta ansamblurilor rezidentiale cu apartamente noi din Popesti-Leordeni, inca doua ansambluri noi-noute.

 

Viva Residence este proiectul ce isi doreste sa lanseze o noua tendinta in ceea ce priveste tipul de locuinte oferite romanilor. Vorbim astfel despre adevarate bungalow-uri, si nu ne referim la acele case facute din lemn sau impletituri de trestie, asa cum este descris cuvantul bungalou in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, ci la locuintele cochete, cu veranda, al caror model este atat de apreciat pe alte continente. Mai exact este vorba de vile insiruite, cu mansarda si curte proprie. Dar ce este cel mai important este faptul ca pretul pentru o astfel de vila este similar cu cel al unui apartament vechi din Bucuresti si doar cu putin mai mare comparativ cu un apartament cu doua camere din Oltenitei sau cu un apartament cu doua camere din Berceni. Astfel, desi fiecare proprietate are o curte de 200 de metri patrati, pretul nu depaseste 75.000 euro. Mai exact, o casa cu o suprafata utila de 79 metri patrati costa 69.900 euro, iar una de 89 metri patrati are un pret de 74.900 euro.

 

Un alt proiect care va fi cu certitudine pe gustul cumparatorilor de locuinte este Family Residence 2. Vorbim de certitudine pentru ca primul ansamblu Family Residence a avut un succes foarte mare, fiind deja vandut in cea mai mare parte. Ambele ansambluri urmeaza aceeasi reteta: in cea mai mare parte sunt compuse din garsoniere si apartamente cu doua camere, iar spatiul exterior aferent imobilelor este foarte generos, fiind impartid in curte interioara cu alei si trotuare si spatii verzi amenajate, parcuri (zone) de joaca amenajate pentru copii, barbeque, foisor pentru recreere si petrecerea timpului liber, magazine mixte, gradinita (program normal si after school), parcare supraterana pe 2 niveluri. Totusi exista cateva diferente fata de primul proiect care vine cu propuneri noi atat in arhitectura cat si in structura pe verticala si pe orizontala a noului imobil, deoarece s-a tinut cont de experienta acumulata din prima etapa, astfel incat sa existe o buna corelatie intre suprafata fiecarui apartament, confort, finisaje si nu in ultimul rand pretul de achizitie propus. S-a incercat o impartire cat mai echilibrata pe fiecare nivel, unde vom gasi garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu doua camere si apartamente cu trei camera. Ideea principala de la care s-a pornit in proiectarea ansambului Family Residence Berceni a fost insasi notiunea de familie, cu necesitatile curente ale acesteia. Indiferent ca vorbim de familii la inceput de drum, in formare sau la familii cu copii, ori mai multi membri, cu diferite stiluri de viata, toate isi vor regasi in interiorul ansamblului, imobilul care sa le satisfaca dorintele, nevoile.

Prin varietatea ofertei, prin compartimentarea diversificata si prin modalitati de plata flexibile, apartamentele din cadrul Family Residence Berceni, nu sunt doar atractive, speciale, deosebite ci si, cel mai important aspect, ele sunt accesibile oricarei familii.

Un alt lucru esential care face diferenta intre apartamentele cu doua camere din Popesti-Leordeni sau garsonierele din Berceni vandute de companiile imobiliare este oferta de pret, pe care compania din Sud o propune cumparatorilor. Astfel incat, garsonierele vor avea in aceasta vara preturi mult mai scazute fata de lunile sau anii anteriori. Dar pentru a afla care sunt aceste oferte special va invitam sa intrati in Targul Imobiliar Online sau sa urmariti urmatorul comunicat de presa, care va fi remis in cursul saptamanii viitoare, cu ocazia participarii companiei la Targul Imobiliar Project Expo.
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video