Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 

Webinar TNI: - Oferte imobiliare concrete în capitală și la munte!

Publicat: | Numar afişări: 1158

Webinar TNI: - Oferte imobiliare concrete în capitală și la munte!

Investițiile imobiliare sunt recomandate atât în perioade de creștere economică, pentru diversificarea portofoliului și atingerea independeței financiare, dar mai ales în perioade de crize, deoarece proprietățile imobiliare își păstrează valoarea în timp mai bine decât alte achiziții.

Săptămâna aceasta continuăm seria de webinarii TNI cu prezentări concrete de oferte imobiliare din București și de pe Valea Prahovei.

Scopul echipei TNI este de a aduce mai aproape persoanele interesate de achiziții imobiliare de acei dezvoltatori și agenți imobiliari ce sunt cu adevărat profesioniști, au experiență în domeniu și pentru ei vânzarea de proprietăți reprezintă un succes doar când clientul este mulțumit.

Joi, 7 mai, ora 12:00 îi avem invitați pe Edward Grosu- Senior Account Manager Hils Pallady Apartments & Palladium Residence 2 și pe Andrei Gornea- agent imobiliar Mervani Invest ce ne vor prezenta oferte imobiliare concrete în capitală și la munte!

Webinarul va fi moderat de PR Manager TNI- Cristina Bercea.

Locurile sunt limitate! Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău. Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare: CLICK AICI

Profită la maxim de acest canal de informații și trimite-ne întrebările tale pentru invitații speciali  pe adresa de email:  info@targulnationalimobiliar.ro 

Vom transmite întrebările tale mai departe și fie în webminar, fie într-un articol post eveniment vei primi un răspuns avizat.


TNI este aici pentru tine !

 

tni7mai

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video