Webinar TNI: Număr record de tranzacții imobiliare în perioada pandemiei!

Publicat: | Numar afişări: 977

Te invităm la un nou webinar ! Joi, 18 iunie, ora 12:00 o avem invitată pe Mădălina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Premium Real Estate ce ne va spune în ce aleg să investească românii în această perioadă și cum a reușit să realizeze un număr record de tranzacții imobiliare în perioada pandemiei.

Mădălina Cheptea are 16 ani de experiență în imobiliare, a obținut titlul de doctor în economie de la Academia de Studii Economice din București, cu distincția „Magna cum laude” și a publicat o lucrare de cercetare științifică intitulată „Piața imobiliară locomotivă a economiei românești”.

Mădălina are titlul de Master of Business Administration conferit de Universitatea din Seattle și este unul dintre fondatorii agenției Raich&Raich Premium RealEstate.

Compania pe care a înființat-o se adresează clienților cu discernământ și fler în lumea businessului, care înțeleg ce înseamnă să investești într-o proprietate și fac alegeri deștepte, în urma unei analize atente a pieței.

Investitorii  și dezvoltatorii imobiliari găsesc în Raich&Raich Imobiliare un partener loial, capabil să ofere consultanță economică, comparații și analize profesioniste,servicii de evaluare corectă a proprietăților, locațiilor și terenurilor, așa încât să poatăfi luate cele mai profitabile decizii. 

 

Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM la webinarul TNI,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău!Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare: CLICK AICI!

 


TNI este aici pentru tine!

TNI

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comunicatele de presa de la aceasta rubrica sunt oferite redactiei IMOPEDIA.ro spre publicare.

Daca doriti si Dvs sa publicati un comunicat de interes imobiliar, puteti contacta departamentul MEDIA:

contact: dep Media
tel fix: 021/318.25.45
e-mail: media@imopedia.ro

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite articole
Cele mai comentate articole
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video