Firma de avocatură Wolf Theiss este lider în clasamentul consultanților juridici din domeniul M&A în 2015 în mai multe țări, potrivit Mergermarket, cel mai important furnizor independent de date din domeniul Fuziunilor și Achizițiilor din Europa. În România, Croația și Slovenia, Wolf Theiss s-a clasat pe primul loc atât din punct de vedere al valorii totale a tranzacțiilor, cât și al numărului total de tranzacții M&A încheiate cross-border anul trecut. În Austria, Wolf Theiss conduce clasamentele în ceea ce privește valoarea totală a tranzacțiilor M&A.

39231-wt.jpgCa firmă de avocatură reprezentativă pentru Europa Centrală și de Sud-Est, Wolf Theiss este încântată să primească o astfel de distincție, la nivel regional.

„Aceste clasamente confirmă încă o dată strategia noastră pe termen lung de a construi o practică transfrontalieră de M&A în Europa Centrală și de Sud-Est. Succesul nostru este rezultatul strânsei colaborări ca o echipă multinațională complet integrată în toate cele 13 jurisdicții. Clienții noștri beneficiază de servicii cu un nivel înalt de specializare și practică aprofundată oferite de colegii mei în numeroase domenii de drept, esențiale pentru finalizarea tranzacțiilor M&A," a explicat Ileana Glodeanu, Partener Wolf Theiss și coordonator al Departamentului de Corporate/M&A in Romania.

Wolf Theiss este recunoscut nr. 1 în România din punct de vedere al numărului total de tranzacții M&A si în clasamentul DealWatch pentru consultanți juridici din domeniul M&A pe anul 2015, continuând poziționarea din ultimii ani în top 3 firme de avocatură ca număr de tranzacții M&A încheiate în România.

De asemenea, Wolf Theiss România este pentru a treia oară consecutiv nominalizată ca firma anului în Romania, de către prestigiosul The Lawyer, în cadrul European Awards 2016 (Categoria Law firm of the year: Romania).

DESPRE WOLF THEISS
Înființată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală și de Est, specializată în acordarea de asistență în domeniul afacerilor internaționale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina, își desfășoară activitatea 300 de avocați care acordă consultanță pentru societăți comerciale locale și internaționale, cu operațiuni în domeniul industrial, comerț și servicii, precum și pentru bănci și societăți de asigurare. Îmbinând practica juridică și cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluții complete și inovatoare, bazate pe experiența și cunoștințele acumulate în domeniul juridic, fiscal și comercial.

25 January 2016