Zilele Carierei in ImobiliareReteaua CENTURY 21 din Romania organizeaza a doua editie a Targului de Job-uri in Imobiliare

Cea mai mare organizatie din lume ce activeaza in domeniul imobiliar, organizeaza a doua editie a Targului de Job-uri in Imobiliare din Romania, in perioada 19-20 mai 2009. In ambele zile ale Targului, accesul la eveniment va fi liber tuturor.

Prima zi a Targului de Job-uri se va desfasura la Ploiesti, in cadrul Universitatii de Petrol si Gaze, intre orele 10.00 -16.00, unde va avea loc o prezentare a Retelei si a Sistemului CENTURY 21.

In a doua zi a evenimentului, pe principiul usilor deschise, participantii sunt invitati la sediul central al CENTURY 21 Romania, situat in strada Aleea Alexandru nr. 32, Sectorul 1.
Oferta de job-uri cuprinde posturi vacante pentru agenti sau asociati de vanzari, posturi pentru care nu este necesar o experienta anterioara. Cei ce au o experienta relevanta in domeniu pot aplica pentru pozitii de consilieri imobiliari sau pentru pozitii de manager de agentie. Posturile sunt disponibile atat in cadrul agentiilor din Reteaua CENTURY 21 cat si a agentiilor partenere, ce au aderat la Parteneriatul pentru Calitatea Serviciilor in Imobiliare, din orasele Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.

Noutatea ofertei Retelei CENTURY 21 o reprezinta numarul nelimitat de posturi de asociati de vanzari, oferta ce se adreseaza celor ce doresc un program flexibil si un venit bazat exclusiv pe comision. Deoarece experienta nu este necesara, agentii de vanzari performanti, studentii si proaspetii absolventi ce doresc o cariera in imobiliare sunt asteptati sa se inscrie pentru un post de asociat de vanzari CENTURY 21.

Agentii si asociatii de vanzari vor avea acces la programele de training CENTURY 21 ce cuprind module ca investitii imobiliare, evaluare, fiscalitate, analiza pietei, arhitectura si urbanism, drept imobiliar precum si a programului Create 21, prin care se pune la dispozitie know-how-ul si experienta internationala a Retelei CENTURY 21.

Pentru a sustine calitatea serviciilor imobiliare, agentii CENTURY 21 de pretutindeni primesc premii la nivel national si international, in functie de performanta, ultima decernare de premii avand loc la conventia internationala desfurata in luna martie la San Antonio, SUA (http://c21-209-216-63-101.com/index.html).

Renumele CENTURY 21, posibilitatea de a lucra in echipa utilizand un sistem centralizat de gestiune in timp real a relatiilor cu clientii, Anytime CRM, recenta lansare a portalului de imobiliare www.century21.ro, pachetele compensatorii aflate la dispozitia celor inscrisi la acest eveniment, instrumentele de marketing si programele de pregtire si premiere ii ofera agentului CENTURY 21 un avantaj competitional deosebit pe piata serviciilor imobiliare.

Pentru aceasta editie a Targului de Job-uri in Imobiliare peste 700 de solicitanti s-au inscris deja pe site-urile de profil.

Despre Reteaua CENTURY 21

Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul CENTURY 21. Reteaua este alcatuita din peste 8.500 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in peste 60 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.

19 May 2009