Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Locatia: Hotel International, Bucuresti
9 - 10 mai 20182018-05-09

 

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Perioada: 9 - 10 mai 2018 | Numar afişări: 352

APAIR completeaza oferta educationala destinata agentilor imobiliari
in 2018 cu 2 cursuri de specializare acreditate international

 

APAIR organizeaza In perioada 7 – 10 Mai la Bucuresti 2 cursuri de specializare destinate agentilor imobiliari: Seller Representative Specialist, SRS® si The Real Estate Negotiation Expert, RENE®. Aceste cursuri sunt două instrumente esențiale pentru performanța profesională a agenților imobiliari care lucrează sau care își doresc să învețe să lucreze în reprezentare exclusivă.

The Real Estate Negotiation Expert, RENE® (Expert Negociator in Imobiliare) este de asemenea un produs educational croit de National Association of Realtors si destinat profesionistilor care doresc sa-si perfectioneze tehnicile, strategiile si abilitatile de negociere. Cursul are o durata de 2 zile, 9 – 10 Mai, iar materia este construita cu grija in jurul nevoilor agentilor imobiliari. Dupa absolvirea cursului, practicienii pot opta pentru certificare, urmand procedura specifica.

Cursurile se vor desfasura in intervalul 09:00 – 18:00 timp de 4 zile consecutiv la Hotel International, Bucuresti.

Toate informatiile despre cursurile de specializare destinate agentilor imobiliari din 7 – 10 Mai de la Bucuresti sunt disponibile pe site-ul www.educatie.apair.ro si la adresa http://bit.ly/SRSsiRENE

Zola Szerencses, trainerul acreditat NAR sa sustina aceste cursuri este la a doua experienta cu agentii imobiliari din Romania. Primul contact a fost in 2015, cand a susținut cu succes cursurile ABR®, Accredited Buyer’s Representative și SRS®, Seller Representative Specialist. Cursurile pe care le-a predat în 2015 au fost o bază solidă pentru formarea profesională a agenților imobiliari care lucrează azi în sistem de reprezentare exclusivă în țara noastră. Zola activează din anul 2000 pe piața imobiliară din SUA, în regiunea Orlando, Florida.

O condiție esențială pentru succesul agentului imobiliar este accesul la un program de educație de cea mai bună calitate. Cursurile internaționale organizate in luna Mai la București nu pot lipsi din agenda niciunui agent imobiliar care își respectă ținuta profesională.

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania isi propune sa aduca impreuna o comunitate de agenti imobiliari orientati in jurul acelorasi valori etice si orientati catre educatie continua. Obiectivele primordiale ale APAIR sunt sa furnizeze servicii de educatie profesionala cu scopul de a ridica standardele de practica in domeniul imobiliar in interesul publicului larg, sa promoveze si sa mentina standarde inalte de conduita in tranzactiile imobiliare.

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania

Alice Necula, Prim-Vicepresedinte CD
Responsabil Comunicare
contact@alicenecula.ro
0755.133.936

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite evenimente
TNI mai 2020 (8-10 Mai 2020)
TNI octombrie 2020 (2-4 Octombrie 2020)
Cele mai comentate evenimente
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video