Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
ReBOOTcamp | Primul Bootcamp Imobiliar, Editia II
Locatia: Poiana Marului, Brasov
26-29 Septembrie2018-09-26

 

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Perioada: 26-29 Septembrie | Numar afişări: 132
Este o vorba care spune "cu cât faci mai mult din ceea ce faci, cu atât vei căpăta mai mult din ceea ce capeţi". La APAIR stim ca profesionistii croiti pentru succes cauta constant metode eficiente de invatare continua si mediul potrivit pentru insusirea acestora.
De aceea, am creat un program unic in Romania, o tabara imobiliara de reprezentare exclusiva, in care punem toate ingredientele pentru a-ti oferi un experiment transformational.

4 zile de învățare experiențială, 3 traineri și 1 facilitator, 20 de prieteni, o locație de vis, la munte.

Ce iti propunem: 
Program intensiv de 4 zile, 26 - 29 Septembrie
24 ore de training prin joc si invatare experientiala 
3 traineri 
1 facilitator 
Antrenament fizic si mental 
O locatie de vis, la munte: Poiana Marului, Brasov 
Materiale de studiu
Sesiuni de Q&A 
Certificat de absolvire 
Plimbari 
Cazare in camera duble 
3 mese pe zi si coffee break-uri revigorante 
Seara festiva, cu surprize de neuitat

TRAINERI:

Iulian Niculae, REALTOR® și membru APAIR, lucrează neîntrerupt în branșa agenților imobiliari din 1993, în 2001 și-a deschis propria agenție iar din 2010 a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru. Tranziția de la intermediere de reprezentare a fost o învățare experențială, Iulian fiind dornic să împărtășească concluziile sale adunate pe parcursul acestui proces. Iulian este initiatorul proiectului #1 reBOOTcamp si sufletul echipei care il implementeaza.

lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. Ea activează ca agent imobiliar în piața imobiliară din București din 2009, fiind în prezent Manager de agenție imobiliară și trainer. ln activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă, ca mod de lucru.

Igor Postovanu, REALTOR® lucrează ca agent imobiliar din 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru. Igor Postovanu este Presedinte APAIR. Fiind convins ca educatia este un element esential in viata profesionala a unui agent imobiliar si, in cadrul APAIR el se ocupa si de coordonarea si gestiunea programelor educationale.

FACILITATOR:

Calin Iepure crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea. Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României. Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa - Sistemul ALFA de dezvoltare personală și auto-educație.

Ce obtii participand la bootcamp? 

1 Claritate asupra intregului proces de lucru aferent Reprezentarii Exclusive
2 Mindset-ul necesar tranzitiei catre un mod de lucru 100% in Reprezentare Exclusiva

Investitia ta in educatie:
2.490 lei (include participarea la cursuri, cazarea si masa.)
Membrii APAIR beneficiaza de un discount de 20%.

Vrei sa devii eficient, sa ai un business predictibil si de succes in imobiliare? Aplica pentru un loc la evenimentul educational al toamnei in Romania. 

Locuri disponibile: 20

INSCRIERE:

Urmeaza linkul din Sectiunea Get Tickets pentru a accesa Formularul de Inscriere. 
Completeaza cu incredere informatiile si raspunde la intrebarile din Sectiunea 3.
In maxim 24 ore vei fi contactat de un responsabil din APAIR.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video