Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Locatia: Palatul Copiilor
20-22 mai 20112011-05-20

 

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Perioada: 20-22 mai 2011 | Numar afişări: 3466

Primavara vine la Targul Imobiliar PROJECT EXPO cu oferte de … toamna

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO lanseaza oficial invitatia de participare la editiile de toamna ale evenimentului. 30 septembrie-2 octombrie si 11-13 noiembrie sunt perioadele care vor schimba viziunea tuturor jucatorilor din piata imobiliara asupra acestui segment, asa cum a facut-o si in luna martie. Dar pana atunci nu trebuie sa uitam de editiile déjà stabilite pentru primavara si vara. Vom incheia primul anotimp al anului in locatia noastra traditionala, Palatul Copiilor, intre 20-22 mai, iar intre 15-17 iulie vom intampina caldura de cuptor racorindu-ne cu oferte speciale.

 

La sfarsitul primei luni de toamna revenim insa la Sala Palatului, pentru ca succesul ultimei editii a Targului Imobiliar PROJECT EXPO ne-a demonstrat ca am luat o decizie buna atunci cand am ales sa adaugam un nou amplasament pe harta evenimentelor noastre. Vom mai pastra si alte cateva dintre ingredientele care au devenit carti de vizita ale Project Expo, cum ar fi prezenta ofertelor speciale, lansari de proiecte, targ imobiliar online in paralel, premii pentru vizitatori, dar pregatim pentru fiecare editie in parte si evenimente noi.

 

La editia anterioara a evenimentului, pentru prima oara la un targ imobiliar, vizitatorii au avut ocazia sa razuiasca lozuri cu premii instant. S-a castigat o excursie la Paris, 3 sejururi la Voronet, precum si invitatii la mai multe concerte. In plus, componenta online a targului imobiliar, Project Expo fiind singurul targ imobiliar care se desfasoara in paralel atat fizic, cat si pe internet, s-a tranformat intr-un adevarat portal de informare si achizitie. Au fost adaugate la aceasta editie noi filtre de cautare pentru a facilita informarea potentialilor cumparatori. Cei interesati au putut cauta proprietatea dorita dupa mai multe criterii precum: zona, tip locuinta, buget.

 

2011, anul noilor strategii

 

“La editia din martie am remarcat cateva schimbari esentiale fata de anul trecut, lucru care ne-a ajutat sa punem la punct o strategie adaptata atat pentru partenerii nostri, expozanti, cat si pentru potentialii cumparatori”, spune Sorin Sararu, managing partner Project Expo.

De exemplu, comparativ cu anul trecut, au reinceput lansarile de proiecte noi. In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO din luna martie s-au lansat 6 proiecte noi, in valoare totala de 25 de milioane de euro. Printre acestea sunt: Vitan Residence 2, Studio Plus in Popesti Leordeni, doua complexuri de dimensiuni mai mici in zona Militari, Otopeni Residence.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite evenimente
TNI octombrie 2020 (2-4 Octombrie 2020)
Cele mai comentate evenimente

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video