Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Targul Imobiliar Constanta
Locatia: Complex Comercial VIVO! Constanța
5 -7 mai 20172017-05-05

 

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Perioada: 5 -7 mai 2017 | Numar afişări: 958

5 - 7 mai 2017, VIVO! Constanţa

 

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în parteneriat cu Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România - APAIR  au plăcerea de a vă invita, la prima ediţie a Târgului Imobiliar Constanța ce se va desfăşura în perioada 5 – 7 mai 2017, în cel mai mare și modern centru comercial al orașului, VIVO! Constanța.

Multiplele oportunităţi de afaceri oferite de judeţul Constanţa, unul dintre cei mai importanți poli de creștere economică din România, în domeniile de infrastructură, construcţia de locuinţe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri și destinate activității de turism, spaţii industriale, case de vacanțe sau oportunități de investiții sunt doar câteva dintre motivele care au determinat Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța să organizeze această manifestare.

Târgul Imobiliar Constanța va reuni pentru 3 zile cei mai buni jucători de pe piața de Real Estate:

  • dezvoltatori și vânzători de locuințe
  • constructori și investitori
  • brokeri și instituții financiare
  • arhitecți și designeri de interior.

Expozanții se vor întrece în discount-uri și oferte promoționale, oferind celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.

Prin organizarea sa în VIVO! Constanța, Târgul Imobiliar Constanţa 2017 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00).

Campaniile de promovare derulate în mass-media locală, centrală și de specialitate, prin articole în presa scrisă, prin campanii online, outdoor și indoor și pe rețele de socializare vor asigura că acest eveniment va fi prezent în mintea oricărui constănțean care își doreste o locuință nouă, o casă de vacanță sau o oportunitate de investiție.

Persoane de contact: 

Laura Tîrziu, 
Tel. +40 241 619.854 / int. 242
Fax: +40 241 619.654
E-mail: laura.tirziu@ccina.ro

Cristina Zaharia
Tel. +40 241 619.854 / int. 224
Fax: +40 241 619.654
E-mail: cristina.zaharia@ccina.ro 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video