Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Ziua Agentului Imobiliar
Locatia: Diamon Club
10 Iunie 20162016-06-10

 

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Perioada: 10 Iunie 2016 | Numar afişări: 636
ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR - un concept premium marca IMOPEDIA.ro.

Cunoscut deja drept un eveniment-reper pentru experții în imobiliare, ZAI se pregătește să încânte piața imobiliară, așa cum a făcut în fiecare an printr-un eveniment original și plin de valoare. 

La ediția de anul acesta, sesiunile de speaking se vor îmbina cu cele de networking, o componentă crucială pentru succesul în branșă. Invitații speciali vor fi alături de auditoriu, cu prezentări pe diferite teme, dar având același mesaj: „Fii învingător! Fă-o cu Fair-Play!”.

Suntem onorați să îl aducem în fața prietenilor IMOPEDIA.ro pe maestrul FLORIN CĂLINESCU, un artist complex care s-a reinventat constant și a rămas în top permanent, indiferent de provocările care i-au ieșit în cale. Simpla lui prezență este o lecție de șarm, carismă și autoritate, calități esențiale pentru agenții imobiliari care vor să facă performanță pe termen lung.

Iar dacă teoria poată să pară ușoară, reputatul specialist în social media, ALEXANDRU NEGREA, va fi alături de noi pentru a ne susține cu punerea în practică. Provocarea pe care el o prezintă este: „Cât de departe poate merge un agent imobiliar în vasta călătorie prin social media; cum se organizează profitabil campaniile de marketing”.

LORI COLLIN, un agent imobiliar cu peste 20 de ani de real estate în SUA și în România, ne onorează cu prezența la ZAI 2016 și aduce cu ea experiențe inedite, povești cu tâlc, concluzii și sfaturi imobiliare practice.  

MILLO SIMULOV, cunoscutul regizor de a cărui măiestrie se leagă și videoclipul IMOPEDIA dedicat pieței imobiliare, vine la ZAI 2016 cu o nouă oportunitate pentru agenții imobiliari. Veți putea vedea în premieră în Romania o filmare 360 a unei proprietăți imobiliare, realizată de echipa Spider Group, special pentru ZAI. O combinație de arta și high-tech, ce aduce un mare plus de valoare în procesul de vânzare a unei proprietăți.

OANA MANEA, căpitanul echipei de handbal CSM București, care și-a condus echipa spre câștig în Liga Campionilor la handbal feminin, va expune cu o sinceritate brutală eforturile care sunt necesare pentru a deveni cel mai bun precum și care este gustul succesului, indiferent dacă este vorba despre planul profesional sau cel personal. Învățăm de la campioni, de la cei mai buni, pentru a deveni la rândul nostru tot mai buni.

Doctorul VASILE OȘEAN se află în spatele multor medalii și performanțe în competițiile internaționale, fiind motorul multor sportivi de renume. Totodată el este cel care împreună cu alti doi temerari (Andrei Roșu și Emil Curtean) vor porni într-o cursă de tranversare a Atlanticului ce durează între 60 și 90 de zile. Povestea din spatele acestei curse este cu adevărat fascinantă. Care este legatura cu piața imobiliară? Vă așteptăm pe 10 iunie la ZAI și vă garantăm un moment emoționant, de mare valoare.

Seara rămânem o echipă, dar ne vom alătura altor 20 de milioane de români pentru a susține echipa națională în meciul de deschidere al EURO 2016 România – Franța. Urmărim meciul alături de CĂTĂLIN OPRIȘAN, un monstru sacru al jurnalismului sportiv dar și un one-man show, care va aduce atmosfera de stadion în rândul invitaților IMOPEDIA.ro. Nu ar putea lipsi gustările specifice unui asemenea eveniment, completate perfect de distracție în echipă. Dincolo de competiție, rămân întotdeauna prieteniile.

 REZERVĂ-ȚI UN LOC LA ZAI!

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite evenimente
Cele mai comentate evenimente
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video