Nu mai putin de 50 de locuinte au fost vandute in ultimele cinci luni in cadrul Rose Garden, proiect rezidential dezvoltat de catre GTC Romania in parteneriat cu Deutsche Bank, in zona Bucur Obor din Bucuresti.

28064-10-locuinte-pe-luna-ritmul-de-vanzare-in-rose-g.jpgAmplasat pe Soseaua Colentina, Rose Garden este ocupat in proportie de peste 70%, comunitatea din Rose Garden numarand mai mult de 1500 de locuitori. Ansamblul este format din 908 locuinte, studiouri si apartamente cu doua si trei camere, incluse in 11 cladiri.

„In ultimele sase luni am observat o crestere a cererii de locuinte noi. Proiectul este finalizat, exista o comunitate numeroasa iar ofertele sunt atractive. Astfel, ritmul actual de vanzari in Rose Garden este de aproximativ 10 locuinte pe luna si estimam ca acesta va creste la 15 locuinte vandute lunar”, a declarat Shimon Galon, CEO in cadrul GTC Romania.

Preturile de vanzare ale apartamentelor din Rose Garden pornesc de la 53.000 de euro, TVA inclusa, pentru un studio si de la 69.000 de euro, TVA inclusa, pentru un apartament cu doua camere. „Avem zilnic cateva vizionari iar cumparatorii sunt dispusi sa plateasca un pic mai mult pentru o locuinta noua daca aceasta este localizata intr-o zona buna, finisajele sunt de calitate iar proiectul este dezvoltat de companii cu renume”, a declarat Ionut Nicolescu, manager de proiect din partea Coldwell Banker.

Rose Garden este primul proiect rezidential dezvoltat pe plan local de catre GTC Romania, care a mai construit si ansamblul FeliCity, amplasat in zona Baneasa. Dezvoltatorul a lansat recent faza a doua a proiectului FeliCity unde preturile de vanzare pentru un apartament cu doua camere pornesc de la 60.000 de euro + 5%* TVA in timp ce preturile pentru un apartament cu trei camere pornesc de la 73.780 de euro + 5% TVA.

GTC, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiune, a mai construit in Romania proiectele de birouri Europe House, America House si City Gate (toate aflate in Bucuresti) precum si patru centre comerciale sub brandul Galleria.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv de vanzare al Rose Garden si FeliCity.

 

Sursa

19 November 2012