Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

15,5 hectare din plaja Mării Negre, închiriate prin licitaţie

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2327

Licitaţia pentru transmiterea dreptului de folosinţă a plajei Mării Negre s-a încheiat, astfel că Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) a  închiriat peste 150.000 mp de plajă, pentru unul sau mai multe sezoane estivale.

sursa: xplorio.roPână la 13 martie, au fost depuse aproape 100 de oferte, se arată într-un comunicat ABADL. Mai mult de jumătate dintre acestea au vizat staţiunea Mamaia. Contractul de închiriere a sectoarelor de plajă se atribuie prin licitaţie publică, acestea fiind închiriate pentru unul sau mai multe La vară, Mamaia se va bucura de o strategie de promovare de peste 200.000 euro Turiştii vor avea noi motive să viziteze staţiunea Mamaia. Începând din această vară, în Mamaia vor fi găzduite diverse evenimente, ... sezoane estivale.

„Au fost cumpărate 123 de caiete de sarcini şi au fost depuse 97 de oferte. Cel mai solicitat sector a fost Mamaia VII, cu cele 23 de subsectoare, pentru care au fost depuse 60 de oferte. De altfel, sectoarele din staţiunea Mamaia au fost cele mai solicitate, fiind urmate de cele din Eforie", a declarat Cătălin Anton, responsabilul de comunicare al ABADL.

Ofertele au fost depuse pentru 42 de subsectoare, iar în urma analizelor, comisia de licitaţie a atribuit 34 de subsectoare, suprafaţa totală a acestora fiind de 155.000 metri pătraţi de plajă.

„Pe cinci subsectoare a fost depusă o singură ofertă, iar pe alte trei subsectoare, ofertanţii au fost descalificaţi pentru că nu au întocmit documentaţia aşa cum prevedea caietul de sarcini", a spus reprezentantul ABADL.

Cea de-a doua etapă a licitaţiilor pentru plaje va fi anunţată după afişarea rezultatelor finale, când vor fi scoase sectoarele neadjudecate în prima etapă, se mai arată în comunicat.

CITEȘTE ȘI Iarna face ravagii. Plajele de pe litoralul românesc s-ar putea schimba iremediabil, de anul acesta. De la Năvodari-Mamaia şi până în staţiunile din sud, hectare întregi de plajă au fost distruse de zăpadă şi viscol. Autorităţile ... Iarna face ravagii. Plajele de pe litoralul românesc s-ar putea schimba iremediabil, de anul acesta.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video