Am ajuns la cea de-a cincea ediţie a celui mai important eveniment imobiliar al anului. Ziua Agentului Imobiliar s-a transformat în timp într-un brand, cu toții îi spunem astăzi ZAI. Participă marți, 15 aprilie, începând cu ora 9.00 la Athenne Palace Hilton, în sala Le Diplomate la un eveniment de gală.

15 aprilie 2011 – Ziua Agentului Imobiliar a marcat a doua ediţie

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Sărbătoarea agentului a continuat cu acelaşi fast un an mai târziu. Pe 15 aprilie 2011, Ziua Agentului Imobiliar era deja un eveniment de marcă al pieţei imobiliare. Peste 200 dintre cele mai importante figuri din domeniul imobiliar s-au reunit într-un singur loc, la invitaţia IMOPEDIA, pentru a discuta cele mai arzătoare probleme ale pieţei, de la acel moment, dar şi pentru a sărbători într-un cadru distins Ziua Agentului Imobiliar.

ZAI 2011Alte aparitii ...UPDATE: 15 aprilie Ziua Agentului Imobiliar!IMOPEDIA.ro lansează primul videoclip dedicat agentului imobiliarZAI 2013: Schimbul de experienţă şi informaţii, esenţial în domeniul imobiliar. Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva!Ami Grünberg: Nivelul performanţei şi al succesului, influenţat decisiv de interesul pentru educareSoft Skills sau cum aplicăm abilităţile sociale în viaţa profesională?Vino la ZAI şi învaţă de la cei mai buni! IMOPEDIA aduce la Bucureşti un nou trainer de clasăZiua Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment imobiliar al anului15 aprilie 2010 - IMOPEDIA.ro a decretat Ziua Agentului Imobiliar!15 aprilie-mai 2012 – Sărbătoarea Agentului Imobiliar durează o lunăPrima Casă 4 era un subiect extrem de sensibil. Multe întrebări fără răspuns roiau în jurul acestui program: începe acest program cu credite mai scumpe? Împărţirea garanţiilor se traduce prin creşterea dobânzilor? Cât de mare va fi această scumpire şi ce impact va avea asupra pieţei?

„Programul Prima Casă s-a transformat într-un program eminamente social, dintr-un program care a avut ca scop declarat stimularea pieţei construcţiilor, a celor câteva zeci de domenii conexe şi deci a economiei în general”, au conchis speakerii invitaţi la Ziua Agentului Imobiliar 2011.

A doua parte a Zilei Agentului Imobiliar a fost dedicată segmentului de reglementare a pieţei imobiliare. De ani de zile, oficiali ai pieţei imobiliare încearcă să stabilească un pachet de legi pe care să le urmeze agentul imobiliar pentru ca piaţa să funcţioneze la standarde înalte. De-a lungul timpului, au fost mai multe piedici care au oprit implementarea acestui program. Despre cum ar trebui să arate legea agentului imobiliar şi care este probabilitatea ca aceasta să se transforme în realitate, au dezbătut mai mulţi directori de agenţii imobiliare precum şi experţi în economie.

A fost nevoie de o singură ediţie şi Ziua Agentului Imobiliar şi-a creat deja un renume printre specialiştii din domeniu, reprezentanţii pieţei aşteptând cu interes noua provocare pusă în scenă de IMOPEDIA pe 15 aprilie 2011.

„Noi suntem obişnuiţi cu iniţiativele IMOPEDIA. Împreună am sărbătorit prima zi a agentului imobiliar, pe 15 aprilie 2010 şi este foarte bine. Acest lucru, într-un fel, dă o anumită credinţă agenţilor care lucrează pe piaţă, că suntem un grup, avem interese comune, chiar dacă suntem competitori, putem sta la masa discuţiilor pe subiecte care ne interesează şi pe care numai împreună le putem promova” a spus Ruxandra Cleciu, preşedinte ARAI.

„Găsesc valoare în a participa la asemenea evenimente în care sigur că înveţi din prezentările celor care sunt invitaţi, dar de multe ori înveţi de la ceilalţi. Există o oportunitate de networking care este întotdeauna benefică” declara înaintea Zilei Agentului Imobiliar din 15 aprilie 2011 Adrian Şişchin, director regional Re-Max.

“Eu cred că Ziua Agentului Imobiliar este un prilej bun în care agenţii să socializeze, să afle unul de celălalt, să îşi împărtăşească problemele profesionale într-o astfel de întâlnire şi, bineînţeles că, Ziua Agentului Imobiliar ar putea să facă un pic de vâlvă şi să atragă atenţia asupra acestei ocupaţii care, în ultima vreme, a cam fost neglijată” completa Radu Ion Zilişteanu, doctor în economie şi analist imobiliar.

Agentul Imobiliar: cum trebuie sa se poarte cu clientul, cum poate să vândă pe timp de criză, cum poate să fie cel mai bun

A treia parte a evenimentului Ziua Agentului a fost una motivaţională, condusă de Cristian ţopescu. Problemele în orice domeniu, spune el, pornesc de la oameni.

„În absolut orice meserie contează dăruirea, contează pasiunea şi ele trebuie completate cu unele sacrificii, cu modestie, împotriva unui eventual egoism care, inevitabil, ne caracterizează pe mulţi dintre noi într-o doza mai mică sau mai mare. Revin la valorile autentice printre care cred că se numără simplitatea, cinstea, onoarea, demnitatea. Se spune ca omul trebuie să rămână întotdeauna demn in fata faptelor sale.”

Ziua Agentului Imobiliar din 2011 s-a încheiat cu un show inedit, interactiv si relaxant, cu instrumente muzicale africane.

Reacţiile primite din piaţa imobiliară şi entuziasmul cu care a fost primită cea de-a doua ediţie a Zilei Agentului Imobiliar au demonstrat o dată în plus că agentul imobiliar avea nevoie de o astfel de recunoaştere.

„IMOPEDIA.ro, singurul portal orientat exclusiv spre agentul imobiliar, a decis că acesta merită o zi în calendar. Aşa am ales 15 aprilie Ziua Agentului Imobiliar, un prilej să ne bucurăm, dar şi să identificăm elemente care pot da plus valoare breslei imobiliare. În fiecare an, invităm reprezentanţii pieţei imobiliare să ni se alăture în cadrul celui mai important eveniment imobiliar din România” spune Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
 
Eveniment organizat de
IMOPEDIA
Parteneri
ADAMA RGR
Parteneri strategici
ARAI APAIR UNAI Asociatiaimobiliara REMAX Spider aktivtherm Imobiliar Foto
Parteneri media
Romania Libera GSP Casa mea realitatea.net romaniatv.net economica TNI Project Expo Efin My Bucharest Ansambluri Bucuresti
PIC.jpg

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video