Este 15 aprilie, o zi de sărbătoare pentru lumea întreagă, dar un motiv dublu de sărbătoare pentru una dintre cele mai importante meserii din orice economie: cea de agent imobiliar. Este Ziua Agentului Imobiliar! IMOPEDIA.ro celebrează acest moment an de an, iar 2012 nu face o excepţie.

Ziua Agentului Imobiliar - 2012Am pregătit deja un program dedicat în întregime agenţilor imobiliari. Timp de o lună, începând de astăzi şi până pe 15 mai, vom aduce în fiecare zi ştiri, discuţii, motive distracţie şi concursuri la care doar specialiştii în imobiliare vor putea participa.

Astăzi este prima zi dintr-un lung şir de zile de sărbătoare dedicate agentului imobiliar. De astăzi, IMOPEDIA.ro a lansat un site dedicat agentului imobiliar. Vrem să informăm, dar şi să fim informaţi, vrem să aducem într-un singur loc întreaga comunitate de experţi în imobiliare.

„Anul acesta sărbătoarea Zilei Agentului Imobiliar durează o lună întreagă. În toată această perioadă am decis să facem spectacol imobiliar, să chemăm alături de noi întreaga comunitate imobiliară. Nu ca spectatori, ci ca actori principali. Împreună vrem să arătăm că meseria de agent imobiliar merită să aibă o zi dedicată în calendar şi că serbarea ei a devenit o tradiţie pentru piaţa imobiliară autohtonă. Împreună facem diferenţa!”, spune Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro

Întreaga desfăşurare de forţe din zona online se va încheia în data de 15 mai, când cele mai importante nume din piaţa imobiliară se vor aduna într-un singur loc, la Gala Agentului Imobiliar.

„Echipa IMOPEDIA.ro vă urează La mulţi ani şi Sărbători fericite”, încheie Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro

15 April 2012