Am ajuns la cea de-a cincea ediţie a celui mai important eveniment imobiliar al anului. Ziua Agentului Imobiliar s-a transformat în timp într-un brand, cu toții îi spunem astăzi ZAI. Participă marți, 15 aprilie, începând cu ora 9.00 la Athenne Palace Hilton, în sala Le Diplomate la un eveniment de gală.

15 aprilie-mai 2012 – Sărbătoarea Agentului Imobiliar durează o lună

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ziua Agentului Imobiliar este cel mai important eveniment de acest gen de pe piaţa de real estate din România, iar provocarea cea mai mare pentru IMOPEDIA.ro este de a aduce la fiecare ediţie un plus de valoare pentru profesionalizarea întregii bresle. Tocmai de aceea, ediţia din 2012 a fost una de o amploare surprinzătoare.

ZAI 2012Alte aparitii ...UPDATE: 15 aprilie Ziua Agentului Imobiliar!IMOPEDIA.ro lansează primul videoclip dedicat agentului imobiliarZAI 2013: Schimbul de experienţă şi informaţii, esenţial în domeniul imobiliar. Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva!Ami Grünberg: Nivelul performanţei şi al succesului, influenţat decisiv de interesul pentru educareSoft Skills sau cum aplicăm abilităţile sociale în viaţa profesională?Vino la ZAI şi învaţă de la cei mai buni! IMOPEDIA aduce la Bucureşti un nou trainer de clasăZiua Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment imobiliar al anului15 aprilie 2010 - IMOPEDIA.ro a decretat Ziua Agentului Imobiliar!15 aprilie 2011 – Ziua Agentului Imobiliar a marcat a doua ediţieSărbătoarea agentului imobiliar a ţinut anul trecut o lună, s-a încheiat pe 15 mai într-un eveniment de excepţie, Gala Agentului Imobiliar. Cel mai important eveniment imobiliar a strâns din nou în acelaşi loc nume de seamă din industria imobiliară, dar şi oameni de afaceri din domenii conexe.

„Am vrut ca fiecare eveniment marca IMOPEDIA.ro să aducă valoare pieţei imobiliare. A fost o misiune pe care am îndeplinit-o cu succes, până acum. În 2012, Ziua Agentului Imobiliar a coincis cu sărbătorile Pascale, am decis ca fiecare dintre noi să sărbătorească ziua de 15 aprilie acasă, iar sărbătoarea din marea familie imobiliară să aibă loc o lună mai târziu într-un eveniment de gală. În tot acest timp, pe un site special dedicat agentului, am discutat despre cele mai aprinse teme imobiliare”, declară Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Gala Agentului Imobiliar a început cu primul invitat special, Sorin Oprescu. Primar General al Capitalei a adus în discuţie una dintre cele mai delicate probleme ale dezvoltărilor imobiliari din Capitală.

„După statistici, în Bucureşti este nevoie de 15.000 locuinţe, cu cereri înregistrate cu tot. Trebuie să ne ducem către Sud şi Vest, simultan cu regiunea metropolitană, pentru că acolo avem spaţiu suficient pentru locuinţe. Dar nu dezvoltăm ca până acum, la 3 km să fie o şcoală, la 5 km o grădiniţă, la 10 km un spital. Vrem să creăm ansambluri cu de toate pentru cei care au nevoie”, a spus Sorin Oprescu la Gala Agentului Imobiliar.

Reprezentare exclusivă vs. intermediere

Discuţiile din cadrul Zilei Agentului Imobiliar au vizat asemănările şi deosebirilor dintre tehnicile de intermediere şi cele de reprezentare exclusivă. Părerile pro şi contra au fost menţionate în cadrul unei dezbateri constructice. Astfel, s-au creat două tabere: cei care preferă intermedierea, sistemul clasic folosit în piaţa românească, şi cei care lucrează în regim de reprezentare exclusivă.

Importanţa comunicării

Un alt moment care s-a bucurat de toată atenţia publicului a fost cel dedicat importanţei comunicării. Cătălin Chirilescu, trainer de public speaking şi dezvoltare personală, a prezentat agenţilor imobiliari principalele avantaje şi secrete ale comunicării eficiente atât în relaţia cu clientul, cât şi în procesul de consolidare a legăturilor din interiorul breslei profesionale.

Aceleaşi două atuuri ale comunicării au fost punctate şi de Dragoş Dragoteanu, General Manager Euroest, care a oferit agenţilor imobiliari câteva secrete şi sfaturi din experienţa sa, pentru a depăşi perioada de recesiune.

Invitaţii surpriză nu au lipsit din program

Invitatul special al evenimentului a fost Alteţa Sa Regală, Prinţesa Lia a României, însoţită de Alteţa Sa Regală, Prinţul Paul al României. În cadrul evenimentului organizat de IMOPEDIA.ro, ASR Prinţesa Lia a vorbit despre „Cinci lucruri pe care nu le afli într-un MBA”. Un discurs plin de substanţă care a reuşit să cucerească întregul auditoriu. ASR Prinţesa Lia a atras atenţia asupra importanţei participării la evenimente precum Gala Agentului Imobiliar şi a precizat că astfel de întâlniri ajută la construirea unei imagini profesionale mai puternice.

Aprecierile nu au întârziat să apară nici în cazul specialistului imobiliar, Ilias Papageorgiadis care a vorbit despre principalele măsuri ce trebuie adoptate şi legalizate pentru a apăra drepturile agenţilor imobiliari. Amintim câteva: obligativitatea plăţii comisionului de intermediere sau de reprezentare exclusivă, certificarea agenţilor imobiliari numai după o perioadă de studii specializate şi necesitatea înfiinţării unui organism de control asupra domeniului.

Social Media şi piaţa imobiliară

Social Media reprezintă astăzi un spaţiu din ce în ce mai important pentru tot mai multe companii care aleg să îşi înceapă propria campanie de marketing pe reţelele sociale. Promovarea unei oferte imobiliare pe o platformă de comunicare precum Facebook, de exemplu, poate aduce avantaje notabile. Referindu-se la aceste avantaje, cunoscutul blogger Cristian China-Birta (Chinezu’) a explicat agenţilor imobiliari câteva metode de îmbunătăţire a serviciilor agenţiilor imobiliare, precum şi o serie de posibilităţi de dezvoltare în mediul online.

Momente magice la Gala Agentului Imobiliar

Pe lista invitaţilor speciali s-a aflat şi IMOPEDIA.ro, câştigătorul concursului “Românii au talent”, mentalistul Cristian Gog, care a interacţionat cu publicul său pentru a crea scene memorabile.

Pe parcursul întregii Gale, Mihai Pânzaru PIM, artist câştigător a 25 de premii naţionale şi cinci mari premii internaţionale, a realizat caricaturi originale agenţilor imobiliari.

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
 
Eveniment organizat de
IMOPEDIA
Parteneri
ADAMA RGR
Parteneri strategici
ARAI APAIR UNAI Asociatiaimobiliara REMAX Spider aktivtherm Imobiliar Foto
Parteneri media
Romania Libera GSP Casa mea realitatea.net romaniatv.net economica TNI Project Expo Efin My Bucharest Ansambluri Bucuresti
PIC.jpg

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video