Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

20 de milioane de euro pentru exproprierile din Prelungirea Ghencea

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2599

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat, ieri, proiectul de hotărâre privind exproprierile necesare pentru continuarea investiției de lărgire la patru benzi a arterei Prelungirea Ghencea.

sursa foto: http:/m.ziare.com/economie/primaria-capitalei-a-alocat-in-sfarsit-banii-pentru-largirea-soselei-din-prelungirea-ghencea-1531311Actul normativ vizează declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Penetrație Prelungirea Ghencea-Domnești", în vederea continuării lucrărilor de interes public.

 "Este vorba despre peste 500 de parcele, valoarea totală estimată pe care o vom plăti este de aproximativ 20 de milioane de euro. Acest proiect este esențial pentru deblocarea traficului în zonă, noua arteră va avea câte două benzi pe sens, linie de tramvai în zona mediană, piste de biciclete, trotuare cu o lățime de 6 m, spații verzi între trotuar și partea carosabilă", a precizat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit actului normativ aprobat de CGMB, toate intersectiile cu drumurile laterale vor fi reamenajate, iar cele cu străzile Brașov, Valea Oltului și Râul Doamnei vor fi semaforizate. Lucrarile vizează și extinderea rețelei de apă și canalizare.

„Având în vedere toate modificările față de vechiul proiect, a fost stabilit un nou coridor de expropriere, avizat de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară București, în suprafață de 231.816 mp”, precizează un comunicat emis de Primăria Capitalei.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video