Goana după casă a intrat cu dreptul în 2010. Noul an s-a dovedit a fi de bun augur pentru Cristina şi Răzvan, a căror răbdare a fost pusă la încercare în 2009. Astfel, după ce anul trecut cei doi au trecut prin toate stările posibile, de la tristeţe şi resemnare la entuziasm, extaz şi apoi la dezamăgire, acum ei pot spune că soarele a răsărit şi pe strada lor.

„Suntem în culmea fericirii! Azi, 11.01.2010, am dat avans şi am semnat antecontractul de vânzare-cumpărare pentru un apartament din Rahova: 3 camere semidecomandate, 2 băi, et. 5/8, 70 mp, construcţie 1984, stradal, fără îmbunătăţiri, preţ 64.500E", ne-au anunţat ieri Cristina şi Răzvan.

O dată cu trecerea în 2010 li s-a schimbat şi norocul. Optimişti, cei doi speră ca dosarul să fie gata la sfârşitul acestei săptămâni. Nu de alta, dar vor să se numere printre fruntaşii primului reality-show imobiliar online din România, organizat de Imopedia.ro.

2010 pare să aducă un nou început în Goana după casă pentru Ana şi Răzvan, concurenţii care în 2009 au fost la un pas de a semna contractul cu Vitan Residence. Cei doi s-au întors la linia de start şi speră ca de data aceasta să aibă mai mult noroc.

„Parcă am intrat din nou într-o goană după casă la propriu... oferte, vizionări, drumuri, vise, gânduri, decizii, situaţii neprevăzute, idei preconcepute... nehotărâre din nou. Cei de la Vitan R. n-au mai dat nici un semn", povestesc Ana şi Răzvan pe Imopedia.ro.

Important este că nu se dau bătuţi şi au început din nou să-şi caute casa visurilor lor. „Am aflat de un apartament de 110 mp, cu două camere la preţul de 80.000 euro, dar într-o zonă neexplorată de noi până acum - Damaroaia :))) Bineînţeles, am mers să vedem locaţia care ne-a plăcut la nebunie!!!" notează tânărul cuplu.

În 2009 patru concurenţi au ieşit învingători din Goana după casă. Primul a fost Vlad, care a reuşit să cumpere un apartament de trei camere în Pantelimon. I-au urmat Simona şi Adrian, Paula şi Marius şi Ligia şi Florin. Pentru unii a fost mai greu, pentru alţii mai uşor, însă putem spune cu mâna pe inimă că toţi sunt fericiţi de alegerile făcute.

Primul reality-show imobiliar online din România a intrat pe ultima sută de metri. Susţinătorii celor zece concurenţi şi-au votat preferaţii şi au alcătuit un clasament în care nu se mai poate schimba mare lucru în puţinul timp rămas până la linia de sosire.

Este important de ştiut că şi juriul va avea un cuvânt de spus în desemnarea câştigătorilor, care vor pleca acasă cu un dormitor complet mobilat oferit de Mobexpert.

12 January 2010