Ziua Agentului Imobiliar va avea o ediție inedită, anul acesta. Se vor duce bătălii ale experienței, va exista un foc încrucișat al opiniilor solide și vor fi expuse discursuri bine documentate. Vom face haz de necaz și vom identifica noi metode de a susține în continuare piața imobiliară. Din 15 aprilie până în 15 mai, IMOPEDIA.ro va pune sub lupă tot ce este cu adevărat relevant în piața imobiliară. Împreună facem diferența!

 

VREAU SA PARTICIP!

2012 - Ziua Agentului Imobiliar - Împreună facem diferenţa!

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ziua Agentului Imobiliar s-a încetăţenit deja în colectivitatea imobiliară ca un eveniment premium, care adaugă valoare meseriei de agent imobiliar. Anul acesta, vom celebra Ziua Agentului timp de o lună, începând cu 15 aprilie. Evenimentul a stârnit deja interes în piaţa imobiliară.

Ziua Agentului Imobiliar 2011Alte aparitii ...A început Gala Agentului Imobiliar!Sorin Oprescu: Bucureştiul trebuie dezvoltat spre Vest şi Sud. Doar acolo este loc pentru cartiere cu locuinţeA început numărătoarea inversă: mâine celebrăm împreună agentul, la Gala Agentului ImobiliarAnul acesta, sărbătorim Ziua Agentului Imobiliar timp de o lună!Piaţa imobiliară este într-o stare incipientă, în momentul de față, în România. Procesul de profesionalizare este unul anevoios, astfel că este rarisim numărul evenimentelor menite să aducă întreaga breaslă la un loc. Tocmai de aceea, un moment precum Ziua Agentului este aşteptat cu maximum de interes. Sute de agenți imobiliari au decis să participe la acest eveiment premium, singurul de altfel dedicat exclusiv agentului imobiliar.

„Mi se pare foarte relevant un asemenea eveniment, pentru că este singurul de acest gen. Cred că iniţiativa IMOPEDIA.ro este lăudabilă, mai ales că nu a fost ceva cerut, ci oferit. Avem nevoie de astfel de evenimente pentru networking, autopromovare şi promovarea businessului propriu”, spune Ileana Preda, preşedinte APAIR.

„Un astfel de eveniment trebuie să se menţină, a devenit tradiţie. Este foarte bun, mai ales pentru perioadele complicate ale pieţei imobiliare, iar de câţiva ani trăim numai situaţii complicate şi este un bun prilej ca profesioniştii din industrie să schimbe informaţiile între ei”, spune Ruxandra Cleciu, preşedinte ARAI.

 

 

Pulsul pieţei imobiliare luat şi altfel decât din studii şi analize făcute la comandă

Ziua Agentului Imobiliar vine astfel în întâmpinarea nevoilor agenţilor imobiliari şi ca o continuare a cursurilor de specializare organizate în mod clasic.

„Orice întâlnire profesională poate să ducă la un rezultat bun, atâta vreme cât este bine organizată. Consider că agenţii imobiliari nu s-au structurat la fel de bine şi nu au reuşit să facă astfel de evenimente la fel de des şi bine ca reprezentanţii altor profesiuni, chiar şi înrudite, cum ar fi evaluatorii imobiliari sau experţi contabili. Sigur că eu salut orice astfel de întâlnire”, spune Radu Zilişteanu, profesor doctor în economie.

„Este un eveniment extraordinar, apreciez foarte tare echipa IMOPEDIA.ro, care a fost întotdeauna într-o poziţie de leadership când vine vorba despre poziţionarea unei zile pentru agenţii imobiliari şi apreciez acest lucru. Personal, felicit această iniţiativă, sunt foarte puţini jucători în piaţă care într-adevăr lucrează şi promovează breasla”, conchide Adrian Șişchin, director regional RE/MAX.

Piaţa imobiliară este avidă de informaţii noi. Studiile şi analizele sunt cu atât mai eficiente cu cât sunt formate din opinii adunate din toată piaţa. Tocmai de aceea, ediţiile anterioare ale Zilei Agentului au creat repere pentru demersurile agenţilor.

„Faptul că s-a organizat constant, arată că este un eveniment consacrat, nu o întâmplare. Iar acesta este un lucru foarte bun pentru această piaţă imobiliară în creştere, în formare, spre o piaţă profesionistă. Apreciez mult ceea ce face IMOPEDIA.ro, la nivel de articole, informări, educaţie, atât a clienţilor, cât şi a industriei. Este un lucru benefic, mai ales în această piaţă de început, empirică”, spune Cătălin Scripcaru, preşedintele Century 21 România.

Ziua Agentului creşte încrederea în calitatea pieţei imobiliare

Dar poate cea mai importantă schimbare pe care o aduce Ziua Agentului este încrederea specialiştilor imobiliari în mediul profesionist în care ar putea lucra pe termen mediu.

„Ziua Agentului este un eveniment pe care îl aştepţi. Te gândeşti mereu: cât mai este până la Ziua Agentului? Este un eveniment care te face să te simţi respectat, te face să simţi că exişti, că meseria de agent imobiliar există, că este apreciată, înţeleasă, acceptată. Cel puţin în perioada de înainte şi imediat după Ziua Agentului, ca agent imobiliar te simţi mai bine. şi nu este doar ce simt eu, am înţeles asta şi din discuţiile cu alţii. Este un moment pe care îl aşteptăm cu toţii, un eveniment care ne reprezintă şi de care suntem mândri”

Ziua Agentului se va desfăşura anul acesta timp de o lună, în perioada 15 aprilie – 15 mai

„Anul acesta, Ziua Agentului Imobiliar vine împreună cu un motiv dublu de sărbătoare: se suprapune cu sărbătorile Pascale. Ca de obicei, IMOPEDIA.ro le oferă agenţilor imobiliari mai mult: îi sărbătoreşte timp de o lună. Din 15 aprilie vom veni cu informaţii solide şi relevante pentru ei, cu entertainment de calitate şi le vom oferi posibilitatea de a spune în faţă tuturor ce le place sau nu la piaţa imobiliară, ce trebuie păstrat şi ce trebuie schimbat. Această lună specială se va încheia pe 15 mai cu un eveniment premium: Gala Agentului Imobiliar. Împreună facem diferenţa!”, precizeaza Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro.

Amintiţi-vă de ediţiile precedente:

15 Aprilie 2010 - Ziua Agentului Imobiliar
15 Aprilie - Ziua Agentului Imobiliar IMOPEDIA.ro dă tonul pe piaţa imobiliară. Din nou. Anul trecut am decretat 15 aprilie „Ziua Agentului Imobiliar" şi am sărbătorit acest lucru ... 15 Aprilie 2011 - Ziua Agentului Imobiliar

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Fii primul care comenteaza
Nume:*
Email:
Comentariu:*
 Doresc sa fiu informat pe e-mail de aparitia unui nou comentariu la aceasta stire
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul media.imopedia.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
 
IMOBILIARE CU UMOR
propusa de
Daniel Dobre
VEZI GALERIA
Trimite ideea ta umoristică despre sectorul imobiliar! Cea mai bună sugestie va fi pusă pe hârtie de un caricaturist şi premiată.
Eveniment organizat de
IMOPEDIA
Parteneri
ADAMA RGR
Parteneri strategici
ARAI APAIR UNAI Asociatiaimobiliara REMAX Spider aktivtherm Imobiliar Foto
Parteneri media
Romania Libera GSP Casa mea realitatea.net romaniatv.net economica TNI Project Expo Efin My Bucharest Ansambluri Bucuresti

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video