Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

3,4 milioane de euro pentru un teren de 15.000 de mp situat în Capitală

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1130

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã (ANAF) a vândut, prin licitație, un teren intravilan, cu suprafața de 15.210 de mp, situat în sectorul 1 din București, pe Aleea Mateloților nr. 31-43.

sursa foto: https:/www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/acasa/!ut/p/a1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOI9DD3MPIwsjLwsHF2dDBydLfxCLZyBAu7GQAWRQAUGOICjASH94fpR-JS4uxhDFeCxwks_Kj0nPwns3EjHvCRji3T9qKLUtNSi1CK90iKgcEZJSUGxlaqBqkF5ebleYl5iml5RvqoBNvUZ-cUl-hFIyvQLciMMsLa licitația care a avut loc în data de 12 februarie 2020, conform procedurii de executare silitã prevãzutã de Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedurã fiscală, au participat doi ofertanți.

Terenul, situat lângă lacul Băneasa, a fost vândut la prețul de 16.536.900 de lei (peste 3,4 milioane de euro), în condițiile în care prețul de pornire a fost de 16.536.400 de lei.

Potrivit anunțului publicat de ANAF, imobilul, aflat la prima licitație, este grevat de următoarele drepturi reale și privilegii: notare drept de existență litigiu în favoarea a doi creditori (persoane fizice), notare existența unei cercetări într-un dosar penal  - Ministerul Public – Parchetul de lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – DNA – Serviciul Teritorial București și intabulare drept de ipotecă legală în valoare de 19.900.000 de euro, reprezentând creanțe fiscale stabilite într-o sentință penală - Ministerul Finanțelor Publice – ANAF.

Taguri: teren, licitatie, anaf
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video