Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

375 milioane lei pentru extinderea Magistralei 4 cu două noi staţii

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2593

Metrorex vrea să înceapă lucrările la staţiile de metrou Laminorul şi Străuleşti, în vederea Metrorex extinde magistrala 4 cu două staţii Metrorex vrea să îi convingă pe bucureşteni să renunţe la transportul suprateran. Compania a anunţat că are în plan extinderea reţelei de ... extinderii reţelei de transport pe Magistrala 4. Astfel, Metrorex a publicat anunţul de intenţie privind organizarea unei proceduri de achiziţie în vederea execuţia structurii de rezistenţă pentru tunele, galerii şi staţiile.

sursa: bloombiz.roMetrorex vrea în cadrul aceluiaşi proiect să realizeze şi lucrările de structură ale depoului de metrou din zona lacului Străuleşti, ale terminalului multimodal pentru autobuze şi microbuze, precum şi ale primului park & ride, unde şoferii îşi vor putea lăsa maşina pentru a lua metroul spre direcţiile dorite.

Durata estimată a contractului este de 24 de luni de la data atribuirii contractului.

Valoarea estimată a contractului este de 375.000.000 lei, iar finanţarea urmează sa fie asigurată din alocaţie de la bugetul de stat.

Magistrala 4 de metrou are în prezent patru staţii (Gara de Nord 2, Basarab 2, Griviţa şi 1 Mai), iar Metrorex începe probele tehnologice la staţiile Jiului şi Parc Bazilescu de pe Magistrala 4 Metrorex va începe joi probele tehnologice de sistem pentru punerea în funcţiune a staţiilor Jiului şi Parc Bazilescu de pe magistrala 4, ... în luna iulie vor fi puse în funcţiune alte două (Pajura şi Parc Bazilescu).

Reţeua de metrou din Bucureşti are o lungime de 67 de kilometri, patru magistrale şi 49 de staţii. În primăvară, Metrorex a Metrorex a început exproprierile pentru magistrala 5. Suma totală: 7,5 milioane euro Metrorex a început implementarea proiectului Magistrala 5 de metrou. Primul pas - exproprierile. Proprietarii au început deja să ... atribuit lucrările pentru construcţia Magistralei 5, care urmează să fie pusă în funcţiune în 2014.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video