Sucursala locală a companiei 3M a ales să îşi desfăşoară în continuare activitatea în Bucharest Business Park. Providerul american de tehnologii diversificate şi-a reînnoit la finalul anului trecut contractul pentru spaţiul pe care îl deţinea în parcul de birouri din nordul Capitalei.

15968-bucharestbucharestbucharestbusinesspark1.jpgOdată cu semnarea noului contract, 3M şi-a extins suprafaţa închiriată, ajungând astfel la un spaţiu de 1.300 mp. Începând din 2006, 3M a închiriat 1.000 de mp în corpul D al parcului de birouri deţinut de fondul austriac de investiţii CA IMMO, iar noul contract a fost semnat tot pentru o perioada de 5 ani.

"Spaţiul închiriat în Bucharest Business Park (BBP) corespunde standardelor internaţionale trasate de Compania 3M în ceea ce priveşte dotarea cu echipamente şi tehnologii moderne, asigurarea unui climat de lucru sănătos, siguranţa şi securitate, vizibilitate, bine poziţionat din punct de vedere al accesului, atât pentru angajaţi cât şi pentru clienţii şi partenerii noştri de afaceri," spune Andrei Holban, Director General 3M Romania.

"Din 2009, echipa noastră a fost implicată direct sau indirect în încheierea majorităţii dealurilor din acest parc de clădiri de afaceri. Experienţa cu BBP ne-a dovedit că odată ce chiriaşii au ales acest loc, in momentul încetării contractelor iniţiale, au preferat să îşi reînnoiască contractele de închiriere, ceea ce arată ca au fost mulţumiţi, atât de caracteristicile tehnice ale clădirii, cât şi de calitatea serviciilor oferite", a declarat Horaţiu Florescu, preşedinte şi CEO The Advisers/ Knight Frank.

 

 

11 January 2011