Putine au fost cazurile in care trei cladiri de birouri sa fie finalizate in acelasi timp, la o distanta de cateva saptamani sau doar zile una de alta. Cert este ca in urmatoarea perioada cateva sute de angajati de la PwC, Banca Romaneasca, Colgate Palmolive, Royal Bank of Scotland sau Avon vor pleca spre serviciu catre bulevardul Barbu Vacarescu, ce leaga soseaua Stefan cel Mare de nordul Capitalei. Unii vor veni cu masina, altii cu metroul, iar unii vor alege bicicleta.

sursa foto:http://www.eurialleasing.roCladirile de birouri Euro Tower, Lakeview si Nusco Tower au schimbat total imaginea bulevardului Barbu Vacarescu, care va deveni in anii urmatori al doilea hub de birouri dupa cel din Piata Victoriei, avand in vedere proiectele care se afla in constructie in aceasta zona.

"Chiriasii Schneider Electronics, National Bank of Greece (actionarul principal de la Banca Romaneasca - n. red.) si alte companii multinationale isi amenajeaza spatiile pe care le vor putea folosi de la inceputul lunii mai", spune Alex van Breemen, managerul firmei olandeze Cascade Group, dezvoltatorul proiectului Euro Tower de la intersectia bulevardul Barbu Vacarescu cu bulevardul Lacul Tei.

La cateva sute de metri mai inspre nord sunt pe ultima suta de metri cu lucrarile de constructie alte doua cladiri - Lakeview pe partea stanga, pe malul lacului Floreasca, si Nusco Tower, chiar in intersectia cu soseaua Pipera.

Companiile, dar si dezvoltatorii imobiliari sunt in aceasta perioada extrem de secretosi cu privire la numele firmelor care se vor muta in noile cladiri de birouri.

Potrivit ultimelor informatii obtinute de Business Construct, in Euro Tower au semnat recent doua noi contracte de inchiriere firmele Arcelor Mittal si Avon Cosmetics.

 

 

 

Sursa

3 May 2010