Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

428 de milioane de lei pentru două stadioane de importanță națională

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1933

Stadioanele Steaua și Arcul de Triumf vor fi modernizate. Valoarea totală a investițiilor este de aproximativ 428 de milioane de lei, iar finanțarea va fi asigurată de la bugetul de stat, prin bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerului Tineretului și Sportului.

uefa.jpg

"Astăzi vom aproba indicatorii tehnico-economici ai obiectivelor de investiții Stadionul Steaua și Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, realizate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții. Acest act normativ este necesar, întrucât cele două stadioane au fost declarate, alături de Dinamo și Rapid, stadioane de interes public și de importanță națională pentru organizarea, la București, a unor meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020", a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Suma alocată stadionului Steaua, care va avea capacitatea totală de 30.500 de locuri și suprafața de 70.000 de metri pătrați, este de 301,77 milioane de lei. Lucrările vor dura 25 de luni.

Modernizarea stadionului Arcul de Triumf, care va avea capacitatea de 8.100 de locuri și suprafața de 17.126 de metri pătrați, va costa 126,41 de milioane de lei. Lucrările vor dura 23 de luni.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video