Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

8.440 euro mp. Record chiar şi pe timp de criză

Publicat: | Sursa: income magazine | Numar afişări: 2201

Parisul rămâne la fel de scump chiar şi în vremuri de criză. Preţurile pe metrul pătrat la apartamentele vechi a ajuns, în această vară, la 8.440  euro, cu 30 euro mai mult decât recordul precedent, stabilit cu un an  în  urmă.

sursa: incomemagazine.ro8.440 euro pe metrul pătrat este un nou record pe piaţa imobiliară din Paris, a anunţat, astăzi,  Camera Notarilor din Paris-Ile-de-France. Recordul anterior, de 8.410 euro/m2, data din perioada cuprinsă între lunile mai şi iulie 2011 . Preţurile apartamentelor vechi din Paris sunt de aşteptat să se stabilizeze, fără a scădea, însă.

În ceea ce priveşte numărul de tranzacţii pe piaţa imobiliară franceză, acestea au continuat să scadă între iunie şi august 2012, la 6.800. În principal, locuinţele au fost vândute în Capitală, unde scăderea a fost de 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Tranzacţiile ajungeau, în urmă cu câţiva ani, la o cifră cu peste 26 % mai mare.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video