Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

A crescut numărul autorizațiilor pentru construcția de locuințe

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 697

În luna februarie 2018, autoritățile au eliberat 2.725 de autorizații de construcție pentru clădiri rezidențiale, numărul acestora fiind cu 15,1% mai mare, comparativ cu luna februarie 2017. Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică (INS), creșterea a fost generată de majorarea numărului de solicitări înregistrate  în jumătate dintre regiunile țării.

autorizatii de constructieÎn luna ianuarie 2018, au fost eliberate 2.009 de autorizații pentru construirea de clădiri rezidențiale, cu 28,7% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Trendul ascendent a continuat și în luna februarie 2018, când au fost eliberate 2.725 de autorizații pentru construirea de clădiri rezidențiale, cu 358 mai multe față de februarie 2017.

Mai bine de jumătate (61,3%) dintre autorizațiile pentru construirea de clădiri rezidențiale care au fost eliberate luna trecută se referă la proiecte din zone rurale, conform INS.

Regiunile în care au fost înregistrate creșteri în luna februarie 2018 sunt: București-Ilfov (+180 autorizații), Sud-Vest Oltenia (+99), Vest (+94) și Sud-Muntenia (+45).

Scăderi ale numărului de autorizații pentru construirea de clădiri rezidențiale au fost înregistrate în regiunile Nord-Vest (-28 autorizații), Sud-Est (-22), Nord-Est (-6) și Centru (-4).

Potrivit INS, anul trecut, numărul de autorizații de construcție pentru clădiri rezidențiale a fost cu 7,6% mai mare față de 2016, ajungând până la 41.603.

În 2016, numărul de autorizații pentru clădiri rezidențiale a scăzut cu 1,2% față de 2015, până la 38.653.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video